baterie

Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon? Si sezon 6?

Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon? Si sezon 6?

Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon?

Ai ajuns aici dintr-un singur motiv. Ai ajuns la finalul sezonului nr.4 din Casa de Papel si automat, ai intrat pe Google pentru a afla despre urmatorul sezon al indragitului serial. Aceasta este si intrebarea la care vrei sa gasesti raspuns : “Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon?

Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon? Si sezon 6?

Deja stii cum s-a terminat sezonul 4, intr-un mod in care ne da sperante pentru o noua runda de cel putin 8 episoade. Finalul a fost unul cu adevrat dramatic, dar producatorii cred ca si-au facut bine calculele inainte de a publica ultima secventa a sezonului 4.

Fiind un serial cu o mare priza la public si avand un rating de 8.5 pe IMDB, vestile bune deja au fost confirmate. Contractul a fost reinoit si anul viitor, vom putea viziona sezonul 5. Stirea a fost publicata de Alfonso Tirado Quezada, jurnalist al revistei revista SHOW.

Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon?

Se pare ca filmarile pentru noul sezon deja au pornit, dar pandemia de coronavirus ar putea cauza o mica intarziere. Apoi, conform revistei SHOW, indragitul serial nu ar urma sa se termine cu sezonul 5, acesta ar urma sa continue cel putin si cu sezonul nr 6.

Serialul a fost creat de Álex Pina pentru postul spaniol de televiziune Antena 3. Seria a fost conceputa de scenaristul Álex Pina și regizorul Jesús Colmenar în anii 2008. Dupa ce și-au terminat filmarile pentru seria Locked Up, acestia au parasit Globomedia pentru a inființa propria companie de producție, numita Vancouver Media.

Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon? Si sezon 6?

Initial, serialul s-a numit Los Desahuciados (The Evicted) si a fost conceput pentru a atrage fanii filemlor de acțiune, thrillere și suprarealism. Castingul s-a tinut in 2016 si s-a intins pe dutata a 2 luni de zile. Personajele serialului, nu au fost conturate inca de la inceputul, acestea au luat forma pe baza performanței actorilor.

Cei ce se ocupau de casting, Eva Leira și Yolanda Serrano, erau in  cautarea unor actori cu capacitatea de a interpreta cat mai credibil si in acelasi timp, sa atraga cati mai multi fani.

Casa de Papel sezonul 5, cand apare urmatorul sezon?

Povestea principala este plasata in Monetaria Regala a Spaniei din Madrid, dar scenele exterioare au fost filmate la sediul Consiliului Național al Cercetarii Naționale din Spania (CSIC) și pe acoperișul Școlii Tehnice Superioare a Inginerilor Aeronautici, parte a Universitatii Tehnice din Madrid. Moșia de vanatoare in care personajele își planifica marea lovitura, a fost filmata in fermai Finca El Gasco din Torrelodones.

Filmarile interioare au avut loc la fostele seturi Locked Up din Colmenar Viejo si in locatia cotidianul național spaniol ABC din Torrejón de Ardoz pentru. Deoarece serialul a fost conceput initial ca o serie limitata, toate decorurile au fost distruse odata ce producția parții 2 s-a încheiat.