Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt lansează o litieră automată și două hrănitoare inteligente

Published

on

Cei de la iHunt vin cu o serie nouă de produse, este vorba despre o litiere automată pentru pisici, dar și 2 modele de hrănitoare automate pentru animalele de companie.

Sunt produse bune pentru proprietarii de animale de companie, aceste gadgeturi vin în mod evident cu o serie de avantaje.

O litieră care se curăță singură și care are nevoie de mentenanță minimă, dar și hrănitoare automate care ne oferă un control mai bun asupra modului în care ne hrănim câinele sau pisica.

Advertisement
litieră automată

litieră automată

Alimentată la rețeaua electrică, această litieră oferă o serie de funcții avansate, cum ar fi sistemul de auto-curățare, programabilitatea, și senzori precum cel infraroșu de prezență și senzorii gravitaționali.

Litiera iHunt beneficiază de funcția de auto-sterilizare UV și de senzorii ambientali Deep-Clean, asigurând un mediu igienic pentru animalul de companie. Are de 52.5 cm în lățime și 50.5 cm în înălțime, și o greutate de 7.8 Kg.

Litiera Automata iHunt Smart Cat Litter pentru pisici

Litiera Automata iHunt Smart Cat Litter pentru pisici

iHunt Smart Cat Litter are display și aplicație pentru telefon

litiera automata

litiera automata

Dispune de o capacitate de colectare de 9 litri și este prevăzută cu un recipient de colectare cu sac, apare auto-curățarea și sterilizarea UV.

Și nu în ultimul rând, iHunt Smart Cat Litter se laudă cu display LCD, conectivitate WiFi, aplicație mobilă și este potrivită pentru orice tip de nisip ce formează bulgări. Prețul de lansare este de 1595 lei.

În plus, au lansat și iHunt Smart Pet Care Pack, un hranitor automat de 3L si fântana apa de 2L pentru animale de companie. Iată o serie de caracteristici:

Advertisement
iHunt Smart Pet Care Pack

iHunt Smart Pet Care Pack

Panoul de control este intuitiv, poate înregistra mesaje vocale de până la 10 secunde. Hrănitorul este programabil pentru 1-6 mese cu până la 9 porții/masă și are un sistem multiplu de filtrare VitalFlow.

Pot fi folosite multiple sortimente de mâncare, dispune de funcție de Auto-Curățare, este dotat și cu o fântână anti-rezonantă, prezentă și o funcție Anti-blocare. Se conectează prin WiFi 2.4Ghz, potrivit pentru animale de aproape toate mărimile, există inlcusiv aplicație mobilă. Prețul este de 345 lei.

Ajungem și la iHunt Smart Pet Feeder 6L, prețul fiind tot de 345 lei, și vine inclusiv cu o cameră video.

iHunt Smart Pet Feeder 6L Cam

iHunt Smart Pet Feeder 6L Cam

Hrănitorul automat are o capacitate de 6 litri, 2 moduri de alimentare, poate înregistra mesaje vocale de până la 10 secunde, programabil pentru 1-3 mese cu până la 12 porții/masă.

Sunt 2 moduri de hrănire disponibile, se pot folosi multiple sortimente de mâncare, dotat cu funcție de auto-curățare, echipat cu o fântână anti-rezonantă, funcție anti-blocare, se conectează prin WiFi 2.4Ghz, are și el aplicație pentru telefon. Toate produsele sunt aici.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171