Acasă Review gadget Cat de bine filmeaza camera de actiune SJCAM 4000 WiFi?

Cat de bine filmeaza camera de actiune SJCAM 4000 WiFi?

0
nofollow

Cat de bine filmeaza camera de actiune SJCAM 4000 WiFi – Eu zic ca acest model filmeaza excelent pentru pretul sau, are WiFi – asta ma ajuta destul de mult si eu in general am folosit-o in ultima perioada pe post de camera auto, insa ai nevoie de un card de memorie destul de mare, 9 minute de inregistrare video FHD ocupa fix 1GB. Insa, poate fi setata sa inregistreze si la rezolutie HD, fisierele rezultate vor fi mai mici.

Are si un meniu destul de bogat, stabilizarea video foarte buna, claritate si calitate mai mult decat ok, sunet bun (din pacate este mono), lentila cu deschidere mare – mai mult decat suficienta pentru un parbriz.

20161023_122645 Cat de bine filmeaza camera de actiune SJCAM 4000 WiFi?

Problema au pus-o accesoriile de prindere si desi in pachetul de vanzare sunt destule, nu vei gasi si o solutie de prindere pentru parbriz, lipseste ventuza necesara si eu am fost nevoit sa cumpar una. Desigur ca este o camera de actiune si nu una dedicata auto, insa o astfel de ventuza costa destul de putin si poate fi adaptata repede, iti trebuie numai putina imaginatie.

Cam asa arata sistemul de prindere de la mine din masina, absolut toate accesoriile sunt in cutie – mai putin ventuza. Carcasa pe care o vedeti in imaginea de mai jos este speciala pentru ea si are avantajul de a lasa loc liber pentru display, dar si pentru butoane, camera SJCAM 4000 WiFi se scoate rapid din suport si poate fi luata in casa, sistemul de prindere poate ramane montat pe parbriz.

Problema bateriei este rezolvata, camera are in meniu si mod special auto, asta inseamna ca de indata ce este conectata la incarcatorul auto porneste automat si se opreste atunci cand scoatem cheia din contact!

Filmarea de mai jos a fost facuta intr-o zi cu nori pe cer si cu toate astea, se descurca admirabil, culorile sunt bune si remarc inca o data stabilizarea video foarte buna.

Camera SJCAM SJ4000 WiFi poate fi cumparata direct din depozitele aflate in Germania (se scutesc taxe si TVA) asa cum spuneam si la inceput, asta daca se alege “DE” in sectiunea” Ship From“, codul de reducere este SJCAM10 iar intreaga oferta poate fi accesata direct aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here