Acasă Stiri Android Si Noutati Cateva accesorii ieftine si mai “traznite” pentru telefonul mobil!

Cateva accesorii ieftine si mai “traznite” pentru telefonul mobil!

0
nofollow

Cei de la camfere.com nu se ocupa numai cu comercializarea camerelor sport de actiune sau a echipamentelor video, au in oferta si accesorii pentru telefonul mobil, insa sunt accesorii ce raman oarecum in acest domeniu, lumini suplimentare in acest caz.

Este vorba de lumini suplimentare pentru toate telefoanele mobile cu Android (sau Apple) si desigur ca eu le gasesc utile numai in cazul in care sunteti pasionati de pozele sau clipurile video realizate cu camera telefonului mobil. 

d4023b-1-c34e Cateva accesorii ieftine si mai "traznite" pentru telefonul mobil!

Multe se conecteaza direct la mufa (au baterii dedicate) de casti a telefonului mobil, restul au baterii incorporate si se prind cu niste “clipsuri” de carcasa aparatului, oferta cuprinde cateva modele de diferite forme sau cu specificatii tehnice diferite, ma refer aici in principal la intensitatea si la temperatura luminii.

Commlite CoMiray CM-L50 pare a fi cea mai puternica si cea mai mare dintre modelele din oferta, poate fi atasata unui telefon mobil dar si unui aparat foto DSLR sau pentru o tableta, personal o consider mai utila celor ce au un aparat foto dedicat, cred ca este cam mare pentru un telefon mobil. Are un acumulator de 1000 mAh, 6000K+/-300K este temperatura de culoare, are 30 de leduri si este interesant ca in pachet producatorul a pus si cateva difuzii.

5656 Cateva accesorii ieftine si mai "traznite" pentru telefonul mobil!

Un dispozitiv mai mic si mai portabil este si “Tolifo”, are 9 LED-uri si un acumulator de 400 mAh, el poate fi conectat la aorice telefon mobil, trebuie ca acesta sa aiba in principiu o mufa pentru casti, prin intermediul acesteia acest dispozitiv se cupleaza practic la telefon. 5600K este temperatura de culoare, 1.8W este puterea maxima si cantareste numai 37 de grame.

d2725b-9 Cateva accesorii ieftine si mai "traznite" pentru telefonul mobil!

YONGNUO YN06 este un dispozitiv ce arata ceva mai bine, pe site vad ca se specifica iPhone 6 sau 6Plus, insa nu vad de ce nu ar merge si pe restul telefoanelor mobile, prinderea se realizeaza cu ajutorul unei cleme si nu asa cum vedem in poza de mai sus. 5500K este temperatura de culoare, puterea este de 3.7 W, 250 mAh este capacitatea bateriei, acest aparat are 28 de LED-uri.

trgbsvrfedsa Cateva accesorii ieftine si mai "traznite" pentru telefonul mobil!

Acestea au fost numai 3 modele din toata oferta lor, restul modelelor le vedeti accesand acest LINK.

Legat de camfere.com, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here