Connect with us

Stiri despre telefoane

Cateva accesorii ieftine si mai “traznite” pentru telefonul mobil!

Published

on

Cei de la camfere.com nu se ocupa numai cu comercializarea camerelor sport de actiune sau a echipamentelor video, au in oferta si accesorii pentru telefonul mobil, insa sunt accesorii ce raman oarecum in acest domeniu, lumini suplimentare in acest caz.

Este vorba de lumini suplimentare pentru toate telefoanele mobile cu Android (sau Apple) si desigur ca eu le gasesc utile numai in cazul in care sunteti pasionati de pozele sau clipurile video realizate cu camera telefonului mobil. 

d4023b-1-c34e

Multe se conecteaza direct la mufa (au baterii dedicate) de casti a telefonului mobil, restul au baterii incorporate si se prind cu niste “clipsuri” de carcasa aparatului, oferta cuprinde cateva modele de diferite forme sau cu specificatii tehnice diferite, ma refer aici in principal la intensitatea si la temperatura luminii.

Advertisement

Commlite CoMiray CM-L50 pare a fi cea mai puternica si cea mai mare dintre modelele din oferta, poate fi atasata unui telefon mobil dar si unui aparat foto DSLR sau pentru o tableta, personal o consider mai utila celor ce au un aparat foto dedicat, cred ca este cam mare pentru un telefon mobil.

Are un acumulator de 1000 mAh, 6000K+/-300K este temperatura de culoare, are 30 de leduri si este interesant ca in pachet producatorul a pus si cateva difuzii.

5656

Un dispozitiv mai mic si mai portabil este si “Tolifo”, are 9 LED-uri si un acumulator de 400 mAh, el poate fi conectat la aorice telefon mobil, trebuie ca acesta sa aiba in principiu o mufa pentru casti, prin intermediul acesteia acest dispozitiv se cupleaza practic la telefon. 5600K este temperatura de culoare, 1.8W este puterea maxima si cantareste numai 37 de grame.

Advertisement

d2725b-9

YONGNUO YN06 este un dispozitiv ce arata ceva mai bine, pe site vad ca se specifica iPhone 6 sau 6Plus, insa nu vad de ce nu ar merge si pe restul telefoanelor mobile, prinderea se realizeaza cu ajutorul unei cleme si nu asa cum vedem in poza de mai sus. 5500K este temperatura de culoare, puterea este de 3.7 W, 250 mAh este capacitatea bateriei, acest aparat are 28 de LED-uri.

 

Acestea au fost numai 3 modele din toata oferta lor, restul modelelor le vedeti accesand acest LINK.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des