Acasă Stiri Android Si Noutati Un magazin ce vindea telefoane, a disparut din Romania

Un magazin ce vindea telefoane, a disparut din Romania

0

Un magazin ce vindea telefoane, a disparut din Romania! Este unul despre care scriam prima data acum aproximativ un an de zile, mai exact la inceputul lunii martie 2020. Probabil ca si-au ales un moment nu foarte bun sa intre in Romania si am observat acum ca site-ul redirectioneaza catre platforma din Moldova.

Este vorba despre darwin.ro, unul dintre cele mai mari magazine online care exista in prezent in Republica Moldova. Ei venisera cu un concept interesant, aveau site-ul destul de atractiv, chiar lansasera si un program de tip buy-back pentru telefoane.

Acum, daca incercam sa accesam domeniul darwin.ro, suntem automat redirectionati catre darwin.md. Preturile nu erau tocmai mici si oricum, nu cred ca isi gasisera momentul potrivit pentru a se extinde in Romania.

Concurenta este mare in tara noastra, sunt foarte multe magazine online ce vand telefoane online, eMag detine suprematia si pandemia a dat distrus multe calcule. Nu stiu daca au fost contactati de catre acestia (eMag) pentru a intra in Marketplace, probabil ca au fost dar nu s-au inteles.

In fine, sa spunem ca a fost o incercare. Poate ca este si un avertisment pentru cei ce vor sa intre de la zero in acest domeniu, cred ca acum este aproape imposibil sa mai ai succes cu un magazin online ce vinde telefoane. Te mananca rapid concurenta! Posibil sa aiba magazine fizice la noi in tara, nu cunosc acest aspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here