Acasă Aplicatii telefoane Android Ce Este Si Ce Face Aplicatia Uber

Ce Este Si Ce Face Aplicatia Uber

0

Ce Este Si Ce Face Aplicatia Uber

Aplicatia Uber si definitia conform wikipedia:” Uber este o companie americană care a dezvoltat o aplicație pentru tablete și smartphone-uri care le pemite clienților să comande limuzine cu șofer sau taxiuri.”

Aplicatia Uber s-a lansat recent si oficial in Romania si este un instrument prin care iti poti comanda un taxi numai prin intermediul aplicatiei Android sau iOS, fara sa existe la mijloc un dispecerat dar nici un aparat de taxat.

Nu trebuie sa platesti soferului nimic, plata se face automat pe baza cardului tau bancar iar cursa este calculata exact pe baza traseului calculat de catre GPS! La finalul cursei, pe ecranul telefonului tau mobil va fi afisata suma pe care o ai de platit.

Cand faci comanda prin intermediul acestei aplicatii, vei fi informat asupra numelui soferului, numarul masinii si tipul ei ba chiar poti vedea si cum arata cel ce te va conduce catre destinatia ta.

Iata si descrierea aplicatiei din Google Play:

Solicită o călătorie folosind aplicaţia şi un şofer vine să te ia în câteva minute. Serviciul la cerere înseamnă că nu e nevoie de rezervare şi că nu trebuie să aştepţi la coadă pentru taxi.

Compară tarifele pentru diferite tipuri de maşini şi primeşte estimări de cost pentru călătorie în aplicaţie. Adaugă un card de credit la contul tău securizat, astfel încât să nu mai ai nevoie să ai numerar la tine.

Setează cu uşurinţă locaţia de preluare pe hartă, chiar dacă nu ştii adresa exactă. Intră în legătură cu şoferul tău personal şi vezi unde se află în orice moment în aplicaţia Uber.

Stai calm, relaxează-te şi mergi oriunde doreşti. Îţi vom trimite chitanţa prin e-mail când ajungi la destinaţie.

O modalitate complet nouă şi modernă de a călători e acum la un clic distanţă.

Din curiozitate, am instalat-o si eu pe telefonul propriu si iata cam cum arata interfata aplicatiei:

Am instalat-o, am configurat si introdus datele peronale, datele de pe cardul de credit si la final trebuie sa introduci un cod pe care il primesti automat prin SMS. Aici a aparut problema si timp de 10 minute nu am primit niciun cod, deci nu am putut continua si implicit nu am putut sa folosesc aplicatia! Probabil este un bug sau undeva nu am procedat corect…

Nu este mai scump ca un taxi traditional, tariful fiind de 1.39 lei pe km si 13.9 lei pe ora dar este mult mai civilizat deoarece soferii sunt atent alesi si primesc la finalul cursei un calificativ si poti puncta la aspecte precum siguranta calatoriei, curatenia autoturismului sau stilul de condus.

Se poate spune ca este o imbunatatire si o alternativa mai mult decat ok la serviciile clasice de taxi.

Aplicatia este disponibila gratuit si se poate descarca de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.