Acasă Tutoriale telefon

Ce Poti Face Cu Un Telefon Rootat Partea 1

2

Am tot publicat pe site diverse metode de a face root pentru nenumarate modele de tablete si telefoane mobile ce ruleaza sistemul de operare Android si am primit si intrebari legate de acest aspect. Multi dintre cititori si posesori de gadgeturi ma intreaba ce pot face cu un telefon rootat sau cu o tableta rootata si de ce ar face acest lucru.

Este o intrebare corecta la care am sa incerc sa raspund printr-o serie de articole publicate in mai multe parti in care am sa arat ce poti face cu un gadget rootat si de ce sa faci acest lucru.

Ce Poti Face Cu Un Telefon Rootat Partea 1

1

Astazi am sa va arat ce puteti face prin modificarea fisierului build.prop, un fisier ce se afla in interiorul sistemului de operare Android. Cu toate acestea este posibil ca pe unele dispozitive tutorialul sa nu functioneze. Atrag atentia ca modificarea acestui fisier din interiorul sistemului de operare trebuie facuta cu mare precautie si de asemenea se impune un backup (o copie de rezerva) a acestui fisier, copie ce poate fi facuta cu usurinta.

Acest fisier se poate modifica doar pe un dispozitiv rootat !

Editarea acestui fisier se poate face manual cu ajutorul unui manager de fisiere, insa din fericire in Google Play exista aplicatii ce simplifica munca utilizatorului, varianta pe care o prezint astazi.

Dar pana la urma de ce sa modifici acest fisier? Ce poti modifica in parametrii dispozitivului? Raspunsul tot eu il dau:

1-Poti schimba denumirea unui telefon sau a unei tablete – De ex. daca ai un Samsung Note 2 rootat il poti face sa apara ca fiind de ex. HTC ONE. Denumirea telefonului va aparea peste tot inclusiv in meniu-setari-despre dispozitiv sau in Google Play. Aceasta tehnica se foloseste mai ales pentru dispozitivele ce nu sunt acceptate de magazinul de aplicatii Google Play sau daca ai probleme cu compatibilitatea in jocuri.

2-Poti scimba densitatea LCD-ului.

3-Intervalul de scanare WiFi

Aplicatia se numeste Build Prop Editor, este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Alta aplicatie ce ofera mai multe setari este Build Prop Tweaker Lite si modifica urmatorii parametrii.

1-Creste calitatea imaginilor si a clipurilor video

2-Scade timpul de bootare

3-Poti schimba sau anula imaginea de boot

4-Schimba densitatea LCD

5-Face backup si restabileste fisierul build.prop

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI .

ATENTIE la modificarile pe care le facetiWWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.