Acasă Tutoriale telefon

Ce Poti Face Cu Un Telefon Rootat Partea 2

1

In prima parte v-am explicat sper destul de ok si amanuntit cum poti modifica fisierul build.prop si de ce sa o faci. Astazi am sa va arat ceva mai distractiv, cum poti schimba imaginea de boot, imagine ce se poate schimba prin intermediul unei aplicatii sau o poti schimba chiat tu modificand in sistem fisierele necesare.

Insa, pentru siguranta am sa va arat cum se poate face asta cu ajutorul aplicatiilor Android deoarece este mult mai sigur si nu apar riscuri.

Ce Poti Face Cu Un Telefon Rootat Partea 2

Cum poti schimba imaginea de boot.

Pentru cine nu stie, este vorba de acea imagine sau succesiune de imagini ce da senzatia unui scurt clip video ce apare de fiecare data cand repornesti telefonul. Acest boot animations este de fapt o succesiune rapida a imaginilor (GIF), imagini ce reprezinta numele producatorului sau denumirea telefonului sau a tabletei Android. De regula, fiecare operator sau producator de dispozitive mobile personalizeaza acest boot animations dupa bunul plac.

Insa tu poti schimba aceste imagini si poti pune ce-ti trece prin cap, respectand cateva criterii.

Pentru a fi posibil acest lucru telefonul sau tableta Android trebuie sa aiba acces ROOT.

Boot Animations

Aplicatia despre care va voi vorbi in cateva cuvinte are incluse o serie de imagini prestabilite ce le pot inlocui pe cele deja existente pe dispozitivul tau.

 Poti alege dintr-o sumedenie de imagini gen Android Glow, Android Logo, Android Medalion Blue,Android Minimal etc. Aceste filmulete sunt incluse in aplicatie insa poti descarca de pe server altele precum Stock Xperia Play, Stock Thunderbolt, Super Mario, SuperMan etc.

Poti chiar sa alegi rezolutia la care sa ruleze animatia (in functie de rezolutia ecranului tau) sau poti chiar sa alegi la cate FPS sa ruleze.

Untitled

Ai la dispozitie peste 300 de animatii personalizate, conversie GIF automata, previzualizare a animatiilor, posibilitate de schimbare a imaginilor la fiecare bootare (automat) dezactivarea animatiilor pentru o pornire mai rapida a dispozitivului sau posibilitate de backup / restore.

Această aplicație necesită busybox și acces root !

O puteti descarca gratuit de AICI .

1 COMENTARIU

  1. Salut si felicitări pentru pagina. Eu am probleme cu bust box. Nu se instalează si uneori mi-a restartat telefonul. Avem nevoie pentru linux deploy. Am un HTC desire 820.
    Este rootat, am tot ce cere dar nu reusesc sa instaleze. Help pls.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.