Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce pret are pe OLX pantoful aruncat de 6ix9ine la Costineşti

Published

on

Ce pret are pe OLX pantoful aruncat de 6ix9ine la Costineşti – Unul dintre pantofii pe care 6ix9ine i-a aruncat în mulțime la festivalul din Costinești (aseara) este pus acum la vânzare pe OLX cu o sumă impresionantă de aproape 80.000 de euro. Trapper-ul american a făcut senzație în rândul tinerilor prezenți la eveniment, începând show-ul într-un mod neașteptat: dezbrăcat și în lenjerie intimă.

Pe parcursul concertului, 6ix9ine a continuat să își surprindă fanii, aruncându-și pantofii în mulțime și sărind peste public. Însă, un român a reușit să recupereze unul dintre pantofi și l-a pus la vânzare pe OLX. Anunțul de vânzare specifică că acesta este un Adidas, cel drept, de colecție, de la festivalul Beach, please ! Costinești.

 6ix9ine Costineşti pe OLX

 

Advertisement

Vând un adidas (adidasul drept) aruncat in public de către 6ix9ine, un rapper american cunoscut de toată lumea. Adidasul este de colecție, de la festivalul Beach, please ! Costinești.”

Deși gestul românului a stârnit controverse și indignare pe rețelele sociale, fiind considerat de mulți exagerat, acesta a pus la vânzare pantoful ca fiind un obiect de colecție și un simbol al serii în care a avut loc concertul. Trapper-ul 6ix9ine, pe numele său real Daniel Hernandez, este un artist cunoscut la nivel internațional, cu o carieră muzicală începută în jurul anului 2014 și un hit devenit viral în 2017, „Gummo”.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des