Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Mate 70 se pregătește să rivalizeze cu iPhone 16

Published

on

Huawei Mate 70 se pregătește să rivalizeze cu iPhone 16

Se pare că Huawei nu stă pe loc și se pregătește să ne surprindă cu noua serie Mate 70. Dacă zvonurile sunt adevărate, Mate 70 ar putea sosi chiar în septembrie 2024, pregătindu-se să intre în ring cu viitoarele iPhone-uri de la Apple.

După ce au impresionat cu Mate 60 și variantele sale Pro și RS Ultimate, Huawei pare că e pe cale să ridice miza. Un tipster pe nume Smart Pikachu pe Weibo ne-a oferit niște detalii interesante.

Se zvonește că Huawei vrea să lanseze Mate 70 în China, undeva în septembrie 2024, țintind să continue succesul seriei Mate 60.

Advertisement

Am spus “impresionat” si “succes”, dar asta pare să se întample mai mult în China, acolo au fost primite bine. Este și de înteles, in China nu prea ai nevoie de Google și Huawei nu mai folosește așa ceva…

Mai multe modele Huawei în 2024?

Huawei Mate 70 ar urma sa vina in septembrie 2024

Huawei Mate 70

Smart Pikachu ne dă niște indicii că Mate 70, Mate 70 Pro și Mate 70 Pro+ ar putea fi chiar mai “tari” decât seria iPhone 16.  Huawei pare să fie pregătită să ia fața gigantului din Cupertino, tot în China.

Huawei, între timp, lucrează și la un nou dispozitiv cu un senzor de 1 inch pentru camera principală. Asta sună ca un pas mare în domeniul fotografiei mobile. Nu e clar dacă e vorba de un model din seria Mate sau P, dar cert e că Huawei vrea să facă valuri.

Huawei P70 ar fi și el în centrul atenției

Advertisement

Și nu doar seria Mate e în centrul atenției. Se zvonește că și seria Huawei P70 e pe cale să fie lansată. Am auzit că ar putea veni în două dimensiuni de ecran și cu un senzor Sony IMX989 pe spate. Plus, un ecran OLED cu rezoluție 1.5K și curbura quad de 6.7 inch. Așteptam!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des