Acasă Tutoriale telefon Redirectionare apeluri pe un telefon Android

Redirectionare apeluri pe un telefon Android

14

Redirectionare apeluri pe un telefon Android – Daca va intrebati cum se poate redirectiona un apel pe telefoanele dotate cu sistemul de operare Android, acest articol tutorial va va lamuri.Tutorialul a fost realizat cu ajutorul unui telefon LG G3, dar in linii mari metoda este valabila pentru toate telefoanele si poate diferi putin in functie de sistemul de operare sau interfata de utilizator. Daca aveti un telefon cu interfata de utilizator clasica sau un dual SIM, interfata va arata ca in galeria foto de mai jos:

Iata cum redirectionezi un apel:

Intrati in functia de apelare a telefonului si cautati ramura setari apeluri:

Screenshot_2015-08-28-13-49-30

Deschideti “Setari apel”

Screenshot_2015-08-28-13-49-34

Deschideti ramura “Redirectionare apel” (aici veti gasi si alte setari legate de apelurile telefonice)

Screenshot_2015-08-28-13-49-43

Activati redirectionarea apelurilor si introduceti numarul spre care doriti sa redirectionati un apel. Aveti posibilitatea de a redirectiona daca este ocupat, redirectionare permanenta sau in functie de telefon pot fi disponibile alte setari suplimentare.

Screenshot_2015-08-28-13-49-52

tot in functie de modelul aparatului, puteti gasi un ghid ce va ajuta sa redirectionati apeluri.

Screenshot_2015-08-28-13-49-59

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

14 COMENTARII

  • Pentru NET, trebuie sa faci setarile corecte sau sa vezi ce setari ai facute in wireles/networks = more = celular networks = acces point names. Legat de redirectionarea apelurilor, se fac din meniul aplicatiei de telefonie.

 1. Este: *Intri in pictograma Telefon (adica locul unde sunt apelurile facute/primite, e in
  partea stanga in bara de jos)
  *Apasa pe Mai multe din partea dreapta sus
  *Setari
  *Mai multe setari
  *Redirectionare apeluri
  *Apel
  *iar aici ai 4 optiuni, alege ce doresti.
  Bafta.

 2. Buna daca mi am luat doua abonamente…pt telefoane mai mult dar as vrea sa fiu sunat a doar pe un sg număr…cum as putea primi toate apelurile pe un sg nr sau as putea alege doar un număr sa il redirectionez pe nr meu principal pe care îl folosesc mereu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here