Acasă Stiri Android Si Noutati Ceas cu GPS la pret mic, Umidigi Urun cu pret de 40...

Ceas cu GPS la pret mic, Umidigi Urun cu pret de 40 USD

0

Ceas cu GPS la pret mic, Umidigi Urun cu pret de 40 USD – Produsul a fost prezentat astazi si tot astazi, ceasul a fost listat pe pagina producatorului din cadrul platformei aliexpress.com (link la final).

Desi pretul standard apare ca fiind de 79.99 USD, producatorul ne spune ca vom plati numai 39.99 USD, reducerea se aplica automat in cosul de cumparaturi. Cred ca este o oferta chiar buna de pret.

Si spun asta cand ma uit spre GPS-ul integrat, nu multe sunt ceasurile inteligente cu o astfel de dotare si cu pret atat de mic. UmiDigi Urun accepta 3 sisteme de poziționare diferite, GPS, GLONASS și BeiDou, iar ceasul va combina automat doua dintre ele pentru a imbunatati pozitionare si precizia in modurile sport (alergare).

Apoi, ca in cazul tuturor ceasurilor inteligente si acesta este capabil de analize detaliate in timpul exercitiilor. Ritmul cardiac, traseul, pasul si cadenta, etc.. Mai departe UmiDigi Urun poate controla redarea muzicii de pe telefonul mobil, vine impreuna cu 17 moduri sport si rezista la apa (pana la 5 atmosfere).

Ceasul poate monitoriza nivelul de oxigen din sange (SpO2) chiar si atunci cand utilizatorul doarme, pentru masurarea batailor inimii (pe toata durata zilei) se foloseste de senzori de tip PixArt.

Ceasul are o constructie metalica, un display rotund, color, se conecteaza la telefonul Android prin Bluetooth, dar nu este dotat cu suport pentru SIM sau camera foto. Din pacate, alte detalii tehnice nu ne sunt oferite (rezolutie, diagonala, baterie, etc).

Oferta este aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here