Acasă Stiri despre telefoane Leica pleaca de la Huawei si se duce la Xiaomi

Leica pleaca de la Huawei si se duce la Xiaomi

0

Leica pleaca de la Huawei si se duce la Xiaomi, probabil cauza fiind sanctiunile pe care gigantul din China trebuie inca sa le suporte, sanctiuni vizibile si pentru noi, fie ca suntem clienti, fie ca suntem pasionati. Telefoane Huawei foarte putine in ultima perioada, probabil ca situatia nu va fi deloc roz nici in perioada ce va urma.

Insa, compania Leica a batut palma cu cei de la Xiaomi, subiect pe care deja l-am abordat. Si avand in vedere ca acest producator lanseaza telefoane unul dupa altul, probabil ca producatorul german va avea din nou posibilitatea sa ne arata ca se pricepe de minune la optica.

Leica

Nu va mai dura mult pana cand vom vedea primul flagship Xiaomi ce va folosi soluttii de la Leica, Xiaomi 12 Ultra fiind aproape de lansare, cel mai probabil in luna iulie, 2020. Avand in vedere ca acum, Huawei P50 PRO este pe pozitia nr.2 in topul expertilor de la DxOmark si Xiaomi Mi 10 Ultra abia pe 10 (Mi 11 pe 3), putem crede ca intr-un viitor apropiat situatia se va inversa. Iata si cum arata topul celor mai bune telefoane la capitolul camera:

1 – Honor Magic 4 Ultimate

2 – Huawei P50 PRO

3 – Xiaomi Mi 11 Ultra

4 – Huawei Mate 40 PRO Plus

5 – iPhone 13 PRO

6 – iPhone 13 PRO MAX

7 – Huawei Mate 40 PRO

8 – Google Pixel 6 PRO

9 – Vivo x70 PRO Plus

10 – Xiaomi Mi 10 Ultra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.