baterie

Cel mai bun raport display/corp – telefonul Vivo APEX

Cel mai bun raport display/corp - telefonul Vivo APEX

Cel mai bun raport display/corp – telefonul Vivo APEX prezentat in cadrul MWC 2018 la stadiul de concept si lansat oficial astazi, 05.03.2018.

Nu este insa clar daca va fi pus in vanzare si daca sunt multe unitati produse. Ceva asemanator s-a intamplat si in cazul lui Xiaomi Mi Mix. Chinezii de la Xiaomi au spus ca este vorba despre un prototip si ca nu au fost produse multe unitati. Cu toate astea, Mi Mix poate fi cumparat la ora actuala de peste tot, este disponibil si in Romania dar si in China.

Cel mai bun raport display/corp - telefonul Vivo APEX

Vivo APEX seamana cu un Xiaomi Mi Mix 2, insa are un raport intre suprafata frontala si display de 98%, cel mai bun la ora actuala.

Cel mai bun raport display/corp - telefonul Vivo APEX

Pentru a-l compara la acest capitol cu alte modele si a ne face o idee, iata cateva modele ce stau bine la screen to body ratio.

  • Samsung Galaxy Note 8 – 83.2%
  • Samsung S8 Plus – 84%
  • Samsung S8 – 83.6%
  • Xiaomi Mi Mix 2 – 80.8%
  • Huawei Mate 10 PRO – 80.9%
  • Apple iPhone x – 83%
  • Vivo APEX98%

Din pacate, Vivo nu este o companie (fondata in 2009) foarte populara in Europa. Cu toate astea, acest producator nu sta rau la capitolul inovatie si este popular in Asia sau SUA.

Cel mai bun raport display/corp - telefonul Vivo APEX

APEX este rezultatul eforturilor noastre constante de a stabili noi standarde industriale și de a oferi experiența mobila de top“, a declarat Alex Feng, vicepreședinte al Vivo. “De la progrese în domeniul audio, fotografie si pana la tehnologia de scanare a amprentelor digitale, Vivo se angajeaza sa duca inovatia la rang de arta in domeniul telefoanelor mobile. Ceea ce prezentăm în acest concept de telefon este doar o fracțiune din sursele noastre de inovare. Vom continua sa exploram toate posibilitățile pentru a aduce cele mai bune experiențe posibile consumatorilor noștri “.

Vivo APEX
Vivo APEX

Marginea superioara si cele laterale ale modelului Vivo APEX masoara numai 1.8mm in grosime, baza are 4.3mm. Conform producatorului, raportul total intre suprafata frontala si display este de 98%

Cel mai bun raport display/corp - telefonul Vivo APEX

Folosind expertiza acumulata in tehnologiile audio, Vivo introduce tehnologia Screen SoundCasting pe Vivo APEX , transformand intregul display FullView intr-un difuzor. Tehnologia SoundCasting a ecranului transmite vibrații prin afișaj fara a fi nevoie de un difuzor tradițional.

În comparație cu alte soluții audio pentru telefoane mobile, acesta economisește energie, reduce pierderile de sunet și-l optimizeaza de la un capat la altul pentru o experiența audio mai bună și mai echilibrata.

În conformitate cu promisiunea de a sprijini în permanența obiceiurile utilizatorului, Vivo APEX dispune și de o cameră frontala de 8MP. Aparatul foto se ridica la propriu în 0,8 secunde din carcasa cand este necesar și se retrage automat dupa utilizare. Împreună cu senzorul de proximitate ascuns și senzorul de lumina, acest lucru elimina spațiul ocupat de camerele frontale convenționale, oferind în același timp aceeași experiența pentru utilizatori.

Cel mai bun raport display/corp - telefonul Vivo APEX

Dupa succesul tehnologiei de scanare a amprentei prezentata la CES 2018, Vivo a instalat pe APEX prima tehnologie de scanare digitala a amprentei pe jumatate din ecran. Transformand întreaga jumatate inferioara a ecranului OLED in senzor de amprente, utilizatorii pot atinge oriunde pentru a debloca telefonul, permițand o experiența mai flexibila și mai intuitivă, respectand în același timp standardele de securitate.

Vivo APEX are un procesor Snapdragon 845 cu 8 nuclee, display OLED de 5.99 cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli, Android Oreo, 4 sau 6GB RAM si 64 sau 128 GB ROM.