baterie

Frica de flagship, noul telefon Nokia 7.3 va fi lansat luna aceasta

Frica de flagship, noul telefon Nokia 7.3 va fi lansat luna aceasta

Nokia 7.3 va fi lansat luna aceasta, insa nu va fi acel flagship adevarat pe care-l asteptam. Daca stam bine sa ne gandim, nu stiu daca aceasta companie a lansat ceva cu adevarat puternic, ma refer la terminalele cu Android.

Se tot zvoneste despre aparitia unui Nokia 9.3, cel ce ar trebui sa aiba in dotare un Snapdragon 865 si alte specificatii care sa-l arunce in marea lupta cu greii din domeniu.

Se pare ca acesta va intarzia si probabil va fi dezvaluit mai spre finalul anului. In schimb, apar informatii referitoare la Nokia 7.3, telefon ce ar putea avea un chipset Snapdragon din seria 6 (SD690), dar cu 5G la bord.

Pana acum, Nokia pare a fi o umbra a celebrului producator care facea furori prin anii 2000 si pare ca nu-si gaseste locul. Au incercat ei ceva prin 2019 cu Nokia 9 PureView (telefonul cu 5 camere) dar cert este ca nu a fost bine primit si nici nu a fost ceea ce doreau fanii.

Frica de flagship, noul telefon Nokia 7.3 va fi lansat luna aceasta

In ultima perioada, se tot invart in jurul unor specificatii low sau mid-range si a versiunii Android ONE. Renume au, reclama nu le mai trebuie multa, le lipseste curajul…

nokia 7.3

Revenind putin la Nokia 7.3, pe langa procesorul Snapdragon 690, telefonul se pare ca va avea display de 6.3″ cu rezolutie FHD si raport 20:9, conectivitate 5G, camera selfie de 24MP.

4 camere principale cu 48MP in prim-plan si baterie de 4000 mAh ce se va incarca la 18W. Tot la finalul lunii septembrie 2020, ne-am putea astepta si la aparitia lui Nokia 6.3, telefon cu procesor Snapdragon 675, display de 6.2″ cu rezolutie FHD, tot 4000 mAh cu incarcare la 18W  si 4 senzori foto in partea din spate.