Connect with us

Stiri despre telefoane

Vivo anunta primul telefon cu senzor de amprente in display

Published

on

Vivo anunta primul telefon cu senzor de amprente in display sau sub display, cred ca ambele exprimari pot fi considerate corecte.

Iata ca nu cei de la Samsung, LG sau Huawei sunt producatorii care anunta primii un astfel de terminal, compania Vivo o face. Este un producator destul de popular, insa nu neaparat prin Romania. Desi exista telefoane Vivo si in oferta magazinelor din Romania, nu cred ca se bucura de o mare popularitate.

Revenind la acest nou telefon Vivo, procesul setarii amprentei și apoi folosirea acesteia pentru a debloca dispozitivul sau pentru alte activitati, nu difera fata de un senzor clasic.

Advertisement

 

O mica diferenta este data de rapiditatea cu care acest senzor este capabil sa “invete” amprentele sau sa deblocheze telefonul. Fata de un senzor de amprente clasic, acesta este usor mai lent.

Cei de la Vivo folosesc un senzor optic Synaptics, senzor a carei dezvoltare a avut loc pe parcursul a mai multor ani. Funcționează prin intercalarea decalajelor dintre pixeli (display OLED) și scanarea epidermei cu un model unic. Aceasta este tehnologia pe care Synaptics și Samsung au devoltat-o. Desi acest telefon a fost prezentat in cadrul CES 2018 de catre cei de la VIVO, se pare ca nu are o denumire exacta si nici nu se stie momentul in care el va aparea in magazine.

Advertisement

Iata telefonul si o demonstatie a acestui senor:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des