Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Cele Mai Bune Aplicatii Web Browser Pentru Android

Cele Mai Bune Aplicatii Web Browser Pentru Android

0

Cum telefoanele mobile si tabletele sunt utilizate in mare masura pentru accesul la internet, m-am gandit sa fac o selectie a celor mai bune aplicatii de web browser disponibile gratuit in Google Play.

5- Opera Mini

Opera Mini pentru Android ofera o interfață complet reproiectată, o mai bună conexiune,  rămâneți online, chiar și atunci când pe rețele lente sau aglomerate prin trecerea la modul Off si  este proiectat pentru cele mai populare telefoane Android cum ar fi : Samsung, HTC, LG etc. De asemenea va ofera si modul Confidentialitate folosind modul de navigare privata putand accesa orice de pe internet fara a lasa urme.

Opera Mini poate fi descarcata gratuit de aici: [app]com.opera.browser&hl=en[/app]

4- UC Browser

UC Browser pentru Android vă oferă o experiență rapida și fără probleme in navigarea Web si a fost desemnat de catre about.com drept Best Mobile Browser Awards 2011, 2012.

UC Browser este complet gratuit [app]com.UCMobile.intl&hl=en[/app]

3-Firefox Browser for Android

Browser-ul Android Firefox este perfect pentru vizionarea de continut  video mobil  și are suport  pentru o gamă largă de formate video, inclusiv H.264.

Descarca gratuit [app]org.mozilla.firefox&hl=en[/app]

2- Chrome Browser

Navigati rapid utilizand browserul web chrome pe telefonul sau pe tableta Android.Conectati-va si sincronizati browserul Chrome de pe computer pentru a ava bucura de aceasta oriunde mergeti. Chrome are si mod  confidentialitate prin intermediul caruia puteti naviga privat in modul incognito

 Descarca gratuit [app]com.android.chrome&hl=en[/app]

1-Dolphin Browser

Se pareca acest browser este cel mai descarcata aplicatie ( peste 80.000.000 descarcari) de acest gen din Google Play fiind si cel mai customizabil. Dolphin face navigarea mobilă mai ușoara , adaptându-se la modul în care doriți să navigați cu o personalizari de ecran , voce si gest de control , multe setări de personalizate și caracteristici de partajare .

Descarca gratuit  [app]mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=en[/app]

 

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here