Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Cele Mai Bune Jocuri Android – Mai 2014

Cele Mai Bune Jocuri Android – Mai 2014

0

Cele Mai Bune Jocuri Android – Mai 2014

Am sa va prezint in continuare cateva dintre cele mai bune jocuri disponibile spre descarcare in magazinul de aplicatii Android, Google Play.

Jocurile sunt disponibile pentru telefoane sau pentru tabletele Android. Retineti ca acest articol reflecta o opinie personala iar unele dintre jocurile prezentate mai jos pot fi descarcate contra cost, unele fiind gratuite.

The Walking Dead: Season One

Este vorba despre un joc inspirat din serialul de succes The Walking Dead. Povestea este simpla: Trebuie sa supravietuiesti si sa omori cati mai multi zombie.

Este un joc destul de pretentios si necesita resurse serioase pentru a fi jucat, insa merita. Vei avea parte de un gameplay captivant si o grafica deosebita.

Untitled

Jocul este gratuit si poate fi descarcat de AICI.

IMPOSSIBLE ROAD

Un nou joc interesant cu un Gameplay setat la 60 fps, joc de tip arcade ce-ti va pune indemanarea la treaba. Nu te astepta la o grafica deosebita insa cu siguranta vei avea senzatia ca esti intr-un Montagne russe. Untitled

Jocul are un pret de 7.99 lei si poate fi descarcat de AICI.

Clumsy Ninja

Clumsy Ninja este un joc funny in care trebuie sa ajuti de-a lungul nivelelor personajul principal sa-l gaseasca pe prietenul sau Kira. Untitled

Jocul este gratuit si poate fi descarcat de AICI.

2XL MX Offroad

Iata si un joc gratuit cu o grafica buna ce se adreseaza celor ce iubesc jocurile cu biciclete, motociclete si ATV-uri. Poti alege dintr-o  sumedenie de motociclete sau accesorii pe care le poti personaliza asa cum vrei.

Untitled

Descarca jocul gratuit de AICI.

Red Bull Racers

Daca iti plac cursele de masini inseamna ca vei aprecia si acest joc oferit gratuit chiar de catre compania Red Bull. Ai la dispozitie piste unice, mod multiplayer si marci de masini reale.

Untitled

Descarca gratuit jocul de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here