Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoane Cu Conectivitate 4G – Preturi

Telefoane Cu Conectivitate 4G – Preturi

0

Telefoane Cu Conectivitate 4G – Preturi – De ceva timp, aproape toti operatorii de telefonie mobila din Romania au introdus conectivitatea 4G in ofertele lor. 4G ofera viteze de pana la 100 Mbps, viteze pe care nici nu le imaginam cu ceva vreme in urma.

4G este de fapt a patra generație în tehnologia comunicațiilor si este oferita prin standardul LTE (Long Term Evolution) oferind viteze superioare de download dar si upload de pana la 50 Mbps. Pe langa altele, tehnologia ofera video streaming la rezolutii HD, jocuri online foarte complexe dar si apeluri video la o calitate superioara tehnologiei 3G.

Dar fara un telefon capabil sa suporte LTE degeaba ai un abonament 4G. Insa, telefoanele mobile capabile 4g sau ieftinit considerabil in ultima perioada, motiv pentru care am sa va prezint in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai accesibile telefoane 4G disponibile si in Romania.

ZTE Blade Grand S Flex

Telefonul are un pret de 999 lei la eMag si este probabil una dintre cele mai bune alegeri la acest pret in materie de telefoane mobile 4 Gcu Android.

Procesor – MSM8930 Dual-Core 1.2 Ghz

Ecran – TFT HD 1280 x 720/ 5 inci

Memorie RAM – 1 GB

Memorie Interna – 16 GB

3

Nokia 625 Lumia

Acest model Nokia este mai ieftin insa nu este cu Android iar specificatiile lui nu sunt tocmai foarte bune. Totusi telefonul are 4G si un pret de numai 650 lei.

Procesor – Snapdragon S4  Dual-Core 1.2 Ghz

Ecran – IPS LCD / 4.7 inci

Memorie RAM – 512 MB

Memorie Interna – 8 GB

d

Sony Xperia SP 4G

Acest model de Xperia are un pret de 999 lei si conectivitate 4G.

Procesor – MSM8960Pro Dual Core 1.7 Ghz

Ecran – TFT HD / 4.6  inci

Memorie RAM – 1 GB

Memorie Interna – 8 GB

g

LG G2 Mini 4G

Si varianta mini a lui LG G2 are conectivitate 4G si un pret de 999 lei.

Procesor – Quad Core 1.2 Ghz

Ecran – QHD IPS / 4.7  inci

Memorie RAM – 1 GB

Memorie Interna – 8 GB

7

Samsung G386F Galaxy Core 4G

Daca preferi un Samsung, atunci modelul Galaxy Core cu 4G poate fi al tau contra sumei de 1149 lei.

Procesor – Dual Core 1.2 Ghz

Ecran – TFT / 4.5  inci

Memorie RAM – 1 GB

Memorie Interna – 8 GB

g

Acestea sunt unele dintre cele mai accesibile telefoane cu 4G. Asteptam cu interes si momentul in care o companie din romania va lansa un model cu conectivitate 4G.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here