Cele Mai Bune Oferte La Vodafone – 02.2015

Vreau sa va arat in cele ce urmeaza care sunt cele mai bune oferte in materie de telefoane mobile la Vodafone, oferte valabile pentru luna februarie 2015. De cele mai multe ori, apar diferite reduceri de preturi cu ocazia unor sarbatori, in perioada aceasta exista si la Vodafone astfel de reduceri cu ocazia Valentine’s Day. Nu uitati ca daca aveti un abonament in retea mai vechi de 2 ani puteti bebeficia de oferte foarte buna, telefoanele ce costa si 2000 de lei va pot fi oferite gratuit!

Cu siguranta ca multi dintre noi prefera sa-si cumpere un telefon la prelungirea de abonament deoarece in acest fel se scutesc o gramada de bani, cel putin la prima impresie si de multe ori exista telefoane gratuite ce vin la pachet cu un abonament in retea pe 1 an de zile sau 2.

Exista fara indoiala si beneficii le un abonament, internet inclus, SMS-uri si minute gratuite, etc.

Haideti sa vedem cam care ar fi cele mai bune oferte in februarie 2015 la Vodafone, la liber dar si impreuna cu un abonament.

Samsung Galaxy Core

64tyfgv Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

Telefon gratuit impreuna cu abonamentul RED 19 pentru 2 ani. Ai minute si mesaje scrise nelimitate in orice retea, telefonul gratuit dar si 1.5 GB Internet pe Mobil sau 250 minute internationale incluse!

5t6rds Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

Samsung Galaxy Alpha

tg67trd Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

Galaxy Alpha are la Vodafone o reducere de pret cu 50% in cazul in care doriti sa-l achizitionati cu un abonament RED 39 pentru 2 ani de zile. La liber, telefonul costa 489E.

Insa, Galaxy Alpha poate fi achizitionat si gratuit daca optati pentru abonamentele RED 49E si RED 59E ce vin impreuna cu pana la 6GB internet inclus si cu minute nelimitate in orice retea.

098iu7yhtgfd Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

HTC ONE Mini 2 4G

lkjmnhgbfd Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

Si modelul HTC One Mini 2 poate fi achizionat gratuit impreuna cu un abonament in valoare de 49E contractat pe 2ani de zile, pretul standard al telefonului fiind de 330E. Daca nu vreti sa platiti 49E pe luna, puteti opta de ex. pentru abonamentul de 39E, in acest caz pretul telefonului va fi de 29E

45y5r4ww Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

LG G3 S

rtg Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

Varianta mini a popularului LG G3 are pretul de 68E impreuna cu abonamentul RED 19 contractat pentru 2 ani de zile sau este oferit gratuit daca optati pentru un abonament putin mai scump, adica RED 25. Pretul la liber al lui LG G3 S este de 265E.

ert Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

LG L70

445tre Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

Telefonul LG L70 are parte de  o oferta buna de pret, 4E impreuna cu abonamentul de 15E, pretul standard al lui L70 fiind de 106E. 

Si el poate fi achizitionat la un pret mai mic de 1E impreuna cu un abonament putin mai scump, 19E ce vine impreuna cu minute gratuite si nelimitate indiferent de retea si 1.5 GB internet pe mobil.

ngfdw Cele Mai Bune Oferte La Vodafone - 02.2015

Retineti ca in functie de diferite aspecta ce tin de contul vostru in reteaua Vodafone, ofertele pot fi mai bune si puteti avea avantaje mult mai bune. Este important sa va faceti cont pe site-ul Vodafone si sa vedeti de ofertele de care beneficiati. Cele de mai sus sunt valabile impreuna cu un abonament nou in reteaua Vodafone. Interesant este ca la Vodafone, cel putin in perioada asta de timp nu am gasit niciun telefon aflat sub brand romanesc.

CITESTE SI:  Noile modele de Samsung Galaxy Note 9 primesc certificari

3 COMENTARII

  1. Iau acest articol drept o gluma pe ziua de azi. Ori nu esti informat despre un astfel de abonament ori esti platit sa le faci reclama. ADMIN, a trecut vremea cu astfel de aticole de propaganda ieftina.
    Daca vrei sa fii impartial, pune spre comparatie si celelalte oferte, de la celelalte firme, in cazul de fata: Telekom, RCS-RDS.
    – care este cel mai mic abonament (atit pentru persoanele fizice cit si juridice !) pina la cel maxim; minute in retea, in alte retele, trafic pe Net etc etc.
    – care este pretul achizitionarii unui telefon (din segmentul: Midle, High) luat in rate de la firmele amintite

  2. Poti sa iei articolul acesta drept reclama, nu este o crima sa faci asta (reclama sau propaganda asa cum spui tu)…

  3. @ADMIN. Atunci specifica acel mesaj introductiv: “Acesta este o reclama la compania X” sau, RECLAMA, PUBLICITATE (P).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord