Codul QR si Codul de Bare
Codurile QR (quick response = raspuns rapid) este un standard asemanator cu cel al codurilor de bare. Spre deosebire de codurile de bare clasice, QR au un format patrat alcatuit din blocuri alternative de alb si negru.
Aceste coduri sunt folosite in mare parte de comercianti in promotii si reclame deoarece pot fi scanate cu smartphoneul sau tableta si pot contine o adresa de internet sau sau un mesaj text.
qrcode Codul QR si Codul de Bare
Acesta este un cod QR care odata scanat duce catre adresa web a aplicaiei noastre din magazinul Google Play.
Telefoanele si tabletele cu Android nu suporta nativ functia de scanare a codurilor QR sau a codurilor de bare dar puteti gasii o multime de scannere pe magazinul Google Play.

uy Codul QR si Codul de Bare
Aceste scannere au capabilitatea de a citii si codurile de bare clasice formate din bare alternative negre si albe.
Am sa va prezint un exemplu de utilitate ale acestor scannere. Am scanat un cod de bare de pe o sticla de Pepsi, scanerul a fost foarte rapid.

Tot ce trebuie sa faceti este sa sincronizati linia rosie orizontal cu codul de bare. Alte aplicatii vor avea alt mod de scanare, cum ar fi un simplu chenar care trebuie incadrat.
Daca scanarea a reustit, aplicatia va oferi un link cu informatii despre produsul scanat, printre care si cantitate, pret si unde il puteti gasi.

Puteti descarca un QR si Barcode scanner de aici !

CITESTE SI:  Aplicatia Meteor Swipe, mai buna decat Samsung Edge Apps?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord