baterie

Altex iti cumpara telefonul vechi prin campania buy back

Altex iti cumpara telefonul vechi prin campania buy back

Altex iti cumpara telefonul vechi prin campania buy back – Cu toate ca nu sunt un fan al acestor campanii, ele apar si poate sunt ok pentru anumite persoane. Gasim asa ceva si la anumiti operatori de telefonie mobila, la eMag, quickmobile.ro, sau anumite platforme dedicate precum flip.ro.

Campania celor de la Altex implica acordarea unui voucher. Mai exact, te duci la ei, iti verifica telefonul, iti fac un pret pe el si apoi, iti dau un cupon pentru achizitia unui produs in reteaua lor. Cu toate ca nu am fost la ei macar pentru o simulare, cred ca iti vor propune un pret mai mic decat ai lua pe telefon daca l-ai vinde pe olx.ro.

 • Clientul se prezinta cu smartphone-ul vechi in oricare magazin Media Galaxy sau Altex.
  – In fiecare magazin vor exista persoane specializate care vor prelua si evalua produsul vechi al clientului, iar la finalul procesului ii vor comunica acestuia trei cotatii de pret.
  – Daca clientul este de acord cu acea cotatie, se finalizeaza procesul (in caz contrar se
  abandoneaza procesul) si se emite un voucher valoric din platforma Trade In
 • Telefonul trebuie sa fie functional, poate prezenta urme de uzura, dar sa nu fie deteriorat complet.
  – Voucherul actioneaza ca un discount la achizitia oricarui produs din gama Media Galaxy sau Altex si devine activ in sistemul de facturare instant.
  – Clientul poate utiliza voucherul pentru a putea achizitiona orice alt produs din gama Media Galaxy sau Altex (din orice categorie de produse).
  – Nu se pot utiliza mai multe vouchere pentru aceeasi achizitie (mai multe vouchere pentru un singur produs).
  – Voucherele sunt nominale.
  – Cotatia de pret este valabila doar la momentul in care se face evaluarea, in cazul in care nu se finalizeaza cu voucher.

Altex iti cumpara telefonul vechi prin campania buy back

Daca suneti curiosi sau daca va doriti un telefon nou, puteti sa le faceti o vizita in magazinele fizice (pe internet nu se poate). Vedeti ce spun, daca va dau un pret bun pe telefon, sau daca nu merita toata afacerea si poate obtineti un pret mai bun pe olx.ro.