Connect with us

Tutoriale telefon

Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturi

Published

on

Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturi

Comenzile de pe eBay, transport rapid din Europa fara taxe, chiar am ramas impresionat de rapiditate. Nu vreau sa fac reclama celor de la Urgent Cargus, mai mult ca sigur ca au si ei o gramada de bube. De data asta, comanda a venit din Germania, mai repede fata de o comanda din Romania. Discutam totusi despre asta cand se vor termina vacantele, eventual de BlackFriday 2017.

Altul este subiectul acestui articol, am sa va arat cum sa cumparati de pe eBay. Nici acesta nu este un subiect nou, insa ne referim la comenzile din Europa. Asta inseamna transport rapid si lipsa taxelor!

Am in ultima saptamana multe comenzi plasate si la fel de multe deja mi-au venit.

Advertisement

Cum comandam de pe eBay si cum vedem ofertele din Europa?

Trebuie sa stiti ca in special in UK si in Germania se gasesc multe produse chinezesti, genul de nimicuri ieftine sau tot felul de gadgeturi. Sunt putin mai scumpe fata de China, insa livrarea este mult mai rapida. Este simplu de selectat asta, iata cum ni se afiseaza numai ofertele din Europa:

Timp de livrare din Europa:

Advertisement
Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturi

Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturi – ce sa faci

Timp de livrare din Hong Kong

Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturi

In partea stanga, observam acel “Item Location”. Ne asiguram ca este bifat “Europe”. In caz contrar, vor fi afisate ofertele de peste tot. China, US, etc.
Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturiDupa ce am bifat “Europe”, mi se afiseaza ofertele numai din Europa.
Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturiOfertele de mai sus sunt aleatorii, nu trebuie sa tinem cont de preturile afisate, nu am selectat doua produse identice. Oricum, sunt putin mai scumpe, insa asa cum precizam, transportul este mai rapid si scapam de vama. Astfel, ceea ce comandam ne vine acasa sau la posta de cartier, indiferent de produs.

In cazul in care produsul este mai mare, se va apela la curier rapid.

Daca mai cumperi de pe eBAY iata cateva sfaturi utile si ponturi

Produsele de mai sus mi-au venit astazi, 24.07.2017, direct acasa prin Urgent Cargus . Comanda a fost data in data de 18.07.2017, expedierea a fost rapida avand in vedere ca au fost si zilele de weekend. Pe colet scrie ca au fost expediate de acolo prin DHL, in Romania s-a ocupat de livrare firma Urgent Cargus.

Astfel, in cazul in care nu stiati, puteti apela si la acest “truc”. Scapam astfel de vama si de timpii mari de asteptare. Platim ceva pentru transport in unele cazuri insa oricum banii se duceau la vama…

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des