Acasă Tutoriale telefon Comenzile de pe eBay, transport rapid din Europa fara taxe

Comenzile de pe eBay, transport rapid din Europa fara taxe

0

Comenzile de pe eBay, transport rapid din Europa fara taxe, chiar am ramas impresionat de rapiditate. Nu vreau sa fac reclama celor de la Urgent Cargus, mai mult ca sigur ca au si ei o gramada de bube. De data asta, comanda a venit din Germania, mai repede fata de o comanda din Romania. Discutam totusi despre asta cand se vor termina vacantele, eventual de BlackFriday 2017.

Altul este subiectul acestui articol, am sa va arat cum sa cumparati de pe eBay. Nici acesta nu este un subiect nou, insa ne referim la comenzile din Europa. Asta inseamna transport rapid si lipsa taxelor!

Am in ultima saptamana multe comenzi plasate si la fel de multe deja mi-au venit.

Cum comandam de pe eBay si cum vedem ofertele din Europa?

Trebuie sa stiti ca in special in UK si in Germania se gasesc multe produse chinezesti, genul de nimicuri ieftine sau tot felul de gadgeturi. Sunt putin mai scumpe fata de China, insa livrarea este mult mai rapida. Este simplu de selectat asta, iata cum ni se afiseaza numai ofertele din Europa:

Timp de livrare din Europa:

comenzile de pe ebay, transport rapid din europa fara taxe

Timp de livrare din Hong Kong

comenzile de pe ebay, transport rapid din europa fara taxe

In partea stanga, observam acel “Item Location”. Ne asiguram ca este bifat “Europe”. In caz contrar, vor fi afisate ofertele de peste tot. China, US, etc.
comenzile de pe ebay, transport rapid din europa fara taxeDupa ce am bifat “Europe”, mi se afiseaza ofertele numai din Europa.
comenzile de pe ebay, transport rapid din europa fara taxeOfertele de mai sus sunt aleatorii, nu trebuie sa tinem cont de preturile afisate, nu am selectat doua produse identice. Oricum, sunt putin mai scumpe, insa asa cum precizam, transportul este mai rapid si scapam de vama. Astfel, ceea ce comandam ne vine acasa sau la posta de cartier, indiferent de produs.

In cazul in care produsul este mai mare, se va apela la curier rapid.

comenzile de pe ebay, transport rapid din europa fara taxe

Produsele de mai sus mi-au venit astazi, 24.07.2017, direct acasa prin Urgent Cargus . Comanda a fost data in data de 18.07.2017, expedierea a fost rapida avand in vedere ca au fost si zilele de weekend. Pe colet scrie ca au fost expediate de acolo prin DHL, in Romania s-a ocupat de livrare firma Urgent Cargus.

Astfel, in cazul in care nu stiati, puteti apela si la acest “truc”. Scapam astfel de vama si de timpii mari de asteptare. Platim ceva pentru transport in unele cazuri insa oricum banii se duceau la vama…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here