Connect with us

Stiri despre telefoane

Credeai ca daca ai YouTube Premium ai scapat? Se scumpeste si acesta!

Published

on

Dar ce nu s-a scumpit in 2023? A fost anul valurilor de mariri de preturi, majoritatea aplicatiilor populare au procedat in acest mod, ba chiar au apelat la diverse metode destul de severe pentru a scoate un ban in plus.

Dupa ce YouTube a incercat (cu destul de mult succes) sa opreasca aplicatiile care permiteau vizionarea de continut fara reclame si acum lucreaza intens si la eliminarea solutiilor de tip AdBlock, iata ca avem parte de o alta veste “buna”.

Utilizatorii YouTube din intreaga lume au inceput sa primeasca notificari prin email despre cresterea tarifului lunar pentru YouTube Premium. Din 1 noiembrie, costul serviciului va creste in mai multe tari, printre care Argentina, Australia, Austria, Chile, Germania, Polonia si Turcia. Nu apare Romania, dar nici departe nu este!

Advertisement

Ajustarea preturilor va afecta atat noii abonati, cat si pe cei existenti, acestia din urma urmand sa beneficieze de pretul actual pentru inca cel putin trei luni suplimentare.

YouTube a anuntat recent o campanie impotriva utilizarii ad-blockerelor, limitand accesul la continut pentru utilizatorii acestor instrumente. In schimb, compania incurajeaza adoptarea planurilor sale Premium, care nu includ reclame si ofera alte beneficii suplimentare.

In comunicarea trimisa abonatilor, YouTube a mentionat ca decizia de a majora preturile nu a fost una usoara…, insa este necesara pentru a continua imbunatatirea serviciului Premium si pentru a sprijini creatorii de continut si artistii urmariti de utilizatori.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des