Acasă Stiri despre telefoane

Comparatie intre Elephone P9000, OnePlus 2 si iPhone 6 Plus

1

Comparatie intre Elephone P9000, OnePlus 2 si iPhone 6 Plus – Ieri va vorbeam despre reducerile disponibile la cele 2 telefoane Elephone P9000 si Elephone P9000 Lite , in acest articol, cei de la Elephone au facut un clip de comparatie a telefonului lor Elephone P9000 cu 2 flagship-uri si anume:  Iphone 6 Plus si OnePlus 2.

Comparatia este doar in legatura cu aspectul exterior al telefoanelor, toate 3 avand aceiasi dimensiune a ecranului si anume 5,5 inch, insa se pare ca Elephone este cel mai compact si are cea mai buna proportionalitate corp-ecran, ecranul ocupand o mare parte din corpul dispozitivului, marginile fiind foarte inguste ceea ce ii confera un aspect foarte placut.

Din pacate aspectul edge to edge este stricat de aceeasi eterna si inestetica problema pe care am intalnit-o si la alte telefoane chinezesti si anume prezenta total fara sens a unei benzi negre in jurul ecranului, lucru ce se observa destul de usor in videoclip, atunci cand telefonul are ecranul pornit.

CaptureIata videoclipul de comparatie, iar imaginile sunt insotite si de detalii despre lungimea, latimea si grosimea dispozitivelor, dar si unele functii de care dispune Elephone P9000.

In afara de videoclip, aveti mai jos o comparatie a functiilor celor 3 telefoane.
Care credeti ca este cel mai buna varianta avand in vedere raportul calitate-pret?
[komper pid=97,101,102 category=1]

*retineti ca acest articol este pur informativ, autorul nu doreste sa sublinieze caracteristicile unui anumit model si nici nu doreste sa promoveze un anumit telefon.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.