Acasă Stiri despre telefoane Concurs! Castiga o pereche de Google Cardboard

Concurs! Castiga o pereche de Google Cardboard

20

Concurs! Castiga o pereche de Google Cardboard –  Google Cardboard este o inventie nastrusnica a companiei Google, o pereche de ochelari 3D mai speciali ce ofera o simulare a realitatii incredibila astfel încât utilizatorul poate căpăta impresia de prezență fizică aproape reală, atât în anumite locuri reale, cât și în locuri imaginare cu ajutorul numeroaselor aplicatii gratuite disponibile in Google Play sau chiar si cu o versiune YouTube speciala pentru Google Cardboard.

O astfel de pereche de ochelari 3D speciali poate fi a voastra multumita magazinului vrview.ro ce comercializeaza astfel de ochelari.

UPDATE – Concurs terminat ! Castigatoarea perechii de ocelari este BIVOLARU ELENA (a fost contactata prin intermediul adresei de mail)

Din pacate, nu prea poti face un review al acestui produs deoarece trebuie sa-l testezi personal pentru a putea vedea exact cum functioneaza si este destul de greu de exprimat in cuvinte senzatia incredibila pe care o experimentezi!

Galerie foto

Mai multe despre Google Cardboard puteti citi AICI.

Perechea aceasta de ochelari poate fi a ta prin intermediul concursului organizat de androidro.ro impreuna cu vrview.ro. Iata ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia ei:

1 – Like paginii de Facebook VrView

2 – Share la acest articol pe pagina voastra de Facebook

3 – Lasati un comentariu in acest articol (NU pe Facebook) in care sa spuneti cum vi se pare acest produs!

Cei ce nu vor intruni cele trei conditii de mai sus nu vor intra in concurs!

Participantii trebuie sa se inscrie cu o adresa de mail reala si valida doar o singura data folosind NUMELE REAL incepand de astazi si pana in data de 10.04.2015 ora 23:59.

Extragerea va avea loc pe data de 11 aprilie 2015 prin intermediul random.org

Castigatorul va fi anuntat prin intermediul adresei de mail cu care se va inscrie in concurs si va avea 5 zile la dispozitie pentru a-si revendica premiul. In cazul in care nu revendica premiul in perioada mentionata se va extrage un nou castigator.

Expedierea premiului catre castigator se va realiza prin intermediul Postei Romane numai pe teritoriul Romaniei iar toate costurile aferente livrarii vor fi suportate de catre androidro.ro .

20 COMENTARII

  1. Acesti ochelari sunt foarte interesanti. Am aut si eu ocazia sa ii folosesc, si am ramas placut impresionat. Mi-asi dori foarte mult si eu o asemenea pereche de ochelari. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.