Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Muzica prin castile telefonului se aude incet? Mareste volumul!

Muzica prin castile telefonului se aude incet? Mareste volumul!

3

Telefoanele mai accesibile nu ofera o auditie premium prin intermediul castilor. M-am lovit de curand de aceasta problema si am cautat o rezolvare. Din fericie, exista o solutie. Aceeasi pereche de casti se aude diferit in functie de modelul telefonului si este normal sa se intample asa.

Daca ai un telefon mai scump si mai de calitate, muzica se va auzi la un volum mai bun si la o calitate superioara. Si cum in aceasta perioada am fost nevoit sa ascult muzica la un telefon ceva mai accesibil fata de cel pe care-l utilizez in mod normal, am simtit diferentele din plin.

In legatura cu calitatea, nu prea am ce sa fac. Poate sa ma joc putin cu egalizatorul, dar fara prea mari rezultate. In schimb, exista o rezolvare atunci cand cautam un volum mai ridicat. Telefoanele mid-range cu procesoare MediaTEK nu ofera un volum foarte ridicat prin casti.

Am cautat mai multe aplicatii care sa rezolve aceasta problema si dupa mai multe incercari, m-am oprit la una care chiar functioneaza bine de tot. Este capabila sa ridice volumul peste cel maxim oferit de modulul audio al telefonului. Aplicatia aceasta se numeste “Volume Booster for Headphones with Equalizer” si este gratuita.

Isi face treaba foarte bine si reuseste sa ofere un plus de volum castilor. Am incercat numai cu o pereche de casti prin fir, nu am avut posibilitatea de a o testa si prin Bluetooth.

O aplicatie simpla ce nu ne agaseaza cu reclame si care nu are un meniu stufos sau complicat. Se instaleaza rapid, se activeaza si apoi, este suficient sa rotim de butonul “volume boost”. Ofera inclusiv un egalizator sau bass boost. Am ales-o pe aceasta deoarece are un rating mare in Google Play si recenziile sunt pozitive.

Chiar isi face treaba bine! Nu am testat-o pe telefoanele cu Snapdragon si nu pot spune daca functioneaza pe platforma respectiva. Nu am gasit in descriere nimic specificat in legatura cu un anumit hardware, asta inseamna ca poate fi instalata pe orice telefon.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

3 COMENTARII

  1. Daca vreti calitate inclusiv pe telefoane low budget folositi aplicatia Poweramp ( varianta paid este aprox 10 lei) si/sau amplificatorul Poweramp( acesta este numai 5lei ) pt Spotify ,Deezer sau mai nou si pentru youtube ( vanced desigur). Nu exista altceva pe piața ( garantat) mai bun decat poweramp si veti ramane efectiv fara cuvinte ( sau urechi 🙂 ) cand veti auzii ce poate scoate din telefon oricat de ieftin ar fi el. Nu mai vorbesc de experiență auditiva impreuna cu terminalele ce stiu dts sau dolby atmos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here