Acasă Stiri Android Si Noutati Siiir adma.ro conectare, activare cont teme/lectii de acasa

Siiir adma.ro conectare, activare cont teme/lectii de acasa

1

Siiir adma.ro conectare, activare cont teme/lectii de acasa

In cazul in care ai un copil si acesta trebuie sa-si faca lectiile de acasa, trebuie sa folosesti aceasta platforma. Este vorba despre ADAMA, cea pe care deja o utilizeaza majoritatea scolilor.

Ofera acces atat profesorilor, cat si copiilor. Practic, este o clasa virtuala in care elevii isi incarca temele si invatatorii le pot verifica. In acelasi timp, cadrele didactice au posibilitatea sa comunice cu elevii sau cu parintii.

Platforma sa bazeaza pe Google si initial, metoda de conectare poate sa fie confuza, asta in functie de cat de bine ati primit informatiile de conectare pentru activarea contului. Pe scurt, am sa va arat cum sa va activati contul si cum sa aveti acces la clasa voastra, cea virtuala.

Siiir adma.ro, activare cont G SUITE:

Pentru inceput, trebuie sa intrati pe siiir.adma.ro/activate si sa introduceti codul pe care elevul l-a primit de la cadrul didactic. Atentie – trebuie deja ca pc-ul tau sa fie sincronizat cu un cont de Google! Dupa introducerea contului, trebuie sa apesi pe “Activeaza cont”:

siiir adma.ro conectare

Acum, va trebui sa-ti faci contul. Vei introduce numele si adresa de mail, probabil ca de la scoala ai primit detalii in legatura cu adresa de mail pe care trebuie sa o folosesti. Vei avea la dispozitie 3 variante de cont si va trebui sa-ti alegi o parola:

siiir adma.ro conectare

Dupa ce ti-ai facut contul, va trebui sa apesi pe “Conectati-va”. Veti observa ca automat, veti fi redirectionati catre contul de Google, cel deja activ pe PC.

siiir adma.ro conectare

Acum, trebuie sa apesi pe zona pe care am semnalizat-o mai jos, cea de langa poza profilului tau:

Siiir adma.ro conectare, activare cont teme/lectii de acasa

siiir adma.ro conectare

Dupa ce apesi, vei observa ca sunt disponibile mai multe optiuni. Aici trebuie mai multa atentie. Trebuie sa faceti scroll (in jos), pana ajungeti la Google Classroom:

siiir adma.ro conectare

Acum, iti va aparea o fereastra ca cea de mai jos. Este important sa te conectezi cu contul corect (daca ai mai multe sincronizate pe PC). Dupa, apesi pe “Continuati”:

siiir adma.ro conectare

Se va deschide o noua fereastra si aici, selectezi “Inscrieti-va la curs”:

siiir adma.ro conectare

Introduci codul pentru curs pe care l-ai primit de la profesor/invatator si gata, ai acces la clasa virtuala.!

siiir adma.ro conectare

Atentie! Pentru a vedea temele noi, va trebui sa procedati in felul urmator:

Asta a fost tot! Acum, poti incarca temele sau sa discuti cu colegii tai sau cu invatatoarea/profesor.

siiir adma.ro conectare

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here