baterie

Crezi ca telefonul te filmeaza fara sa vrei? Instaleaza Camera Blocker

Crezi ca telefonul te filmeaza fara sa vrei? Instaleaza Camera Blocker

Crezi ca telefonul te filmeaza fara sa vrei? Instaleaza Camera Blocker, o aplicatie buna pentru cei ce au o oarecare obsesie in legatura cu securitatea sau cred ca telefonul poate fi controlat de la distanta de catre altcineva.

Mai exact, se spune ca unele aplicatii pot interveni asupra sistemului de operare si pot porni camera foto, fara ca tu sa vrei (sau sa sesizezi) asta. In acest mod, esti inregistrat in ipostaze mai putin placute sau poate nu vrei sa fii spionat intr-o intalnire super importanta.

Crezi ca telefonul te filmeaza fara sa vrei? Instaleaza Camera Blocker

Teoretic, se pot controla ambele camere, atat cea frontala, dar si cea principala. Si acestea pot inregistra video sau pot face poze, fara ca ecranul sa fie aprins si fara stirea ta. Nu stiu daca este chiar o aplicatie utila pentru toata lumea, totusi o vad benefica in cazul in care esti chiar o persoana importanta si te plimbi prin locuri pe care le vrei secrete.

Sau, in cazul in care chiar ai o obsesie in ceea ce priveste securitatea. Mai mult, aplicatia Camera Blocker, este capabila sa blocheze accesul la camera foto a telefonului, chiar si pentru cel ce utilizeaza telefonul mobil.

In cazul in care nu vrei ca cineva din jurul tau sa foloseasca telefonul tau pentru a face poze sau pentru a filma, instalezi aplicatia si printr-o singura apasare de iconita, aplicatia de camera devine inutilizabila, aceasta efectiv neputand fi pornita.

Aplicatia este gratuita si in acest mod, are doua optiuni. Blocarea completa si imediata a camerelor, sau blocarea prin stabilirea unei perioade. O anumita ora dintr-o anumita zi.

In cazul in care se opteaza pentru versiunea PRO (costa 12 lei), utilizatorul poate alege ca automat, camerele sa se dezactiveze cand te ajungi intr-o anumita locatie, setata de tine in prealabil.

Este o unealta destul de interesanta, meniul este super simplu si chiar isi face treaba. Mai jos, vedeti cateva capturi de ecran. Daca aveti cu adevarat nevoie de o astfel de aplicatie, o puteti descarca de AICI.