Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

CSR Racing Joc De Curse Cu Masini Pentru Android

Published

on

CSR Racing Joc De Curse Cu Masini Pentru Android

CSR Racing este unul dintre putinele jocuri gratuite din categoria curse de masini pe care merita sa-l joci cu adevarat si care te va captiva daca esti un impatimit al “liniutelor”.

O cursă  de-a lungul străzilor pustii ale orașului, CSR Racing combină o grafică de înaltă fidelitate, cu un gameplay captivant pentru a crea un nou tip de experiență de curse.

Advertisement

Audi R8, BMW M3 sau Chevy Corvette cu Turbo, injecție cu azot și trucuri aerodinamice pentru a bate adversarii,si când ești gata, e timpul pentru a contesta echipele care conduc orasul.

Jocul dispune de o grafica uimitoare, CSR Racing spargand barierele dintre console și  dispozitivele Android, fie tablete sau telefoane. Detalii grafice uimitoare și efecte speciale se combină pentru a bate orice  joc de curse consola de pe piata 1080p.

Masini licentiate oficial, de la  Audi sau Bentley la  BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mini, McLaren, Pagani, și Nissan, inclusiv. Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, BMW M3 și câteva surprize

Advertisement

Iti poti upgrada masina si poti alege dintr-o multime de motoare, turbine, anvelope sau o multime de alte componente auxiliare de personalizare cum ar fi placute de inmatriculare, vopsea personalizata sau decal-uri.

Jocul necesita minim Android 2.3 Gingerbread, este gratuit insa daca doresti poti face anumite upgrade-uri contra cost.

Curse de CSR - screenshot

 

Advertisement

Curse de CSR - screenshot

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des