CSR Racing Joc De Curse Cu Masini Pentru Android

CSR Racing este unul dintre putinele jocuri gratuite din categoria curse de masini pe care merita sa-l joci cu adevarat si care te va captiva daca esti un impatimit al “liniutelor”.

 O cursă  de-a lungul străzilor pustii ale orașului, CSR Racing combină o grafică de înaltă fidelitate, cu un gameplay captivant pentru a crea un nou tip de experiență de curse.

Curse de CSR - screenshot

 Audi R8, BMW M3 sau Chevy Corvette cu Turbo, injecție cu azot și trucuri aerodinamice pentru a bate adversarii,si când ești gata, e timpul pentru a contesta echipele care conduc orasul.

Jocul dispune de o grafica uimitoare, CSR Racing spargand barierele dintre console și  dispozitivele Android, fie tablete sau telefoane. Detalii grafice uimitoare și efecte speciale se combină pentru a bate orice  joc de curse consola de pe piata 1080p.

Masini licentiate oficial, de la  Audi sau Bentley la  BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mini, McLaren, Pagani, și Nissan, inclusiv. Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, BMW M3 și câteva surprize!

Curse de CSR - screenshot

Iti poti upgrada masina si poti alege dintr-o multime de motoare, turbine, anvelope sau o multime de alte componente auxiliare de personalizare cum ar fi placute de inmatriculare, vopsea personalizata sau decal-uri.

Jocul necesita minim Android 2.3 Gingerbread, este gratuit insa daca doresti poti face anumite upgrade-uri contra cost.

DESCARCA GRATUIT

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree