baterie

Top Aplicatii Gratuite Pentru Android August 2013

Top Aplicatii Gratuite Pentru Android August 2013

Top Aplicatii Gratuite Pentru Android August 2013
Fonelink

O aplicatie excelenta pentru trimiterea și primirea de mesaje text (SMS) de pe computer sau tableta pentru gratuit! Atunci când telefonul primește un mesaj text SMS, puteți răspunde cu ajutorul browser-ul PC-ului, care este sincronizat cu telefonul Android. De SMS-urile vor apărea pe telefonul tau in timp real, aplicatia fiind rapida si usor de setat Este cea mai buna aplicatie gratuita cu care poti trimite SMS-uri

Sfaturi pentru a incepe sa utilizati aplicatia atat pe telefon si pe calculator

1- Instalați această aplicație de pe telefonul dvs..
2- Urmați pașii în-app pentru a începe sincronizarea tuturor SMS mesaje tex.
3- Navigati  http://fonelink.com pe browser-ul calculatorului .
4- Faceți clic pe conectați-vă pentru a incepe sincronizarea, în cu același cont Google și pe telefonul tău.
5- Acum te poti bucura de trimiterea și primirea de SMS-uri de pe PC-ul dvs.!

Notă: În timp ce utilizați aplicatia, veți primi în continuare taxele normale  pentru trimiterea și primirea de mesaje text.

Free 70s Radio

Asa cum reiese si din numele aplicatiei, utilizatorii pasionati de muzica veche a anilor 70 pot asculta gratuit o selectie variata de posturi de radio de ex. Classic Rock, Pop, Rock Legends, Disco in total fiind peste 25 de statii radio.Poti asculta posturi de radio si in timp ce navighezi pe internet sau faci alte activitati pe telefonul mobil.

Glide – Video Text

Glide este o aplicatie cu ajutorul careia puteti sa purtati conversatii video in sistem video-chat cu prietenii de pe Facebook si nu numai.Poti de asemenea sa trimiti mesaje video offline iar interlocutorul le poate vedea oricand.Nu exista limite de mesaje trimise sau inregistrate si aplicatia este 100% gratuita.

Aplicatia este disponibila atat pe Android cat si pe Apple iar mesajele inregistrate nu va ocupa spatiu pe telefon sau tableta deoarece ele sunt stocate in cloud.Glide se poate utiliza in reteaua WiFi  dar si 3G

Couple (cuplu)

Cuplu este un mod mai intim de a împărtăși viața ta și cel mai bun mod de a rămâne în contact cu persoana dumneavoastră preferat: este gratuit, este distractiv, și este complet privat! Cuplu, este o plicatie pentru 2 persoane, o aplicatie intima.

Cuplu păstrează toate momentele speciale salvate privat într-un singur loc și vă conectează la cea mai importantă persoană din viața ta pentru o experiență  privata. Perfect atât pentru relații de lungă distanță  dar si cupluri din același oraș. Exprimați-vă prin mesaje  audio, sau  fotografii.Puteti face liste, sa setați memento-uri, poti efectua apeluri telefonice sau sa trimiteti mesaje si sa partajati locația etc.

Caracteristicile includ:
-cronologie privata pentru a construi o istorie comună și amintiri din toate momentele speciale.
-filtre de mesaje în timp real, partajezi clipuri video, mesaje vocale, și fotografii .
-Trimiti fotografii secrete, care dispar după un timp fix!
-ThumbKiss ™ atunci când doriți să fiti aproape, poti atinge in același loc  telefoanele pentru a le face sa vibreze simultan.
-Efectueaza apeluri telefonice sau FaceTime din interiorul aplicatiei.
-Calendar memento-uri: notificări automate de naștere, aniversări, și date importante.