Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul care va costa o “caruta” de bani, primul pliabil de la Google, Pixel Fold

Published

on

Google planifica sa lanseze primul sau smartphone pliabil la un pret ce sare de 1.700 de dolari, asta il duce direct pe primul loc in topul celor mai scumpe modele de telefoane Pixel lansate vreodata. Producatorul afirma ca Pixel Fold, care va concura cu telefoanele Samsung si ca va avea cea mai durabila balama din aceasta industrie.

Noul Pixel Fold se va deschide precum o carte, asta inseamna ca ecranul principal de 7.6 inch va avea parte de protectie sportita, mai ales cand nu este utilizat. O diagonala mai mica va avea ecranul secundar, cel ce va fi mereu la dispozitia utilizatorului. 5.8 inch.

pixel fold

Pentru cca. 1700 euro, utilizatorul va primi un procesor Google Tensor G2, este fix acelasi chipset aparut anul trecut impreuna cu Pixel 7 sau 7 PRO. Avand in vedere ca aceste telefoane nu vin in mod oficial in Romania, greu de spus cine-l va cumpara de prin alte surse, costa totusi aproape 2000 USD!

Se vorbeste si despre un acumulator mult mai performant in comparatie cu ceea ce ofera acum concurenta, se promite o autonomie de 24 de ore la o utilizare intensa si pana la 72 de ore daca se alege modul ultra de economisire a bateriei. Va fi fabricat din materiale premium si va avea o greutate de aproape 280 grame.

Advertisement

Dezavantajele telefoanelor pliabile includ pretul ridicat, care poate depasi cu mult costul altor modele de telefoane, si fragilitatea ecranelor pliabile, acestea se pot deteriora mai usor decat ecranele obisnuite. Sa nu uitam de tehnologia pliabila care este relativ noua, iar unii utilizatori se pot confrunta cu probleme de fiabilitate sau performanta.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des