Probabil ca multi dintre voi vor raspunde la aceasta intrebare : STIU ! Insa sunt si detinatori de telefoane mobile sau tablete ce nu stiu ce model de dispozitiv detin, poate nu ii intereseaza sau poate nu stiu cum sa afle. Este o oarecare diferenta intre eticheta de la raft, cea de marketing si informatiile reale despre ceea ce se ascunde sub carcasa frumoasa si stralucitoare.

Nu se stie cand vei avea nevoie de informatii precum numele dispozitivului, numarul lui, versiunea de Android, versiunea baseband, versiunea nucleului sau numarul versiunii. Toate aceste informatii te pot ajuta atunci cand cauti informatii detaliate despre dispozitivul tau sau cand vrei sa-i faci un update de software manual.

Tot in acest meniu poti afla informatii precise despre puterea bateriei, puterea semnalului GSM, tipul de retea, timpul de functionare de la ultima repornire, adresa WiFi plus alte statistici si informatii interesante. Poti afla toate acestea fara sa instalezi vreo aplicatie, trebuie doar sa intri in meniul telefonului -> setari -> despre dispozitiv (about device)

1

CITESTE SI:  Lansat oficial, Samsung Galaxy J7 Duo, pret si dotari

2

3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord