Daca este sa-si respecte programul anual, Apple va lansa noul model de telefon iPhone in septembrie 2014. Tot mai multe zvonuri apar pe internet despre designul si specificatiile tehnice ale acestui model de telefon ce se vrea a fi unul complet modificat si nu o imbunatatire a actualului model iPhone 5.

Ce-i lipseste actualului model iPhone? Cei de la Apple s-au incapatanat pana acum sa nu doteze modelele lor de telefoane cu ecrane de dimensiuni mai generoase, oprindu-se la diagonala de doar 4 inci.

2

 

La ora actuala majoritatea telefoanelor mobile cu Android au ajuns la dimensiuni mult mai mari ale ecranelor, putine modele fiiind dotate cu un ecran de 4 inci. Probabil cea mai mare schimbare oferita de apple va fi introducerea in sfarsit a unui ecran de cel putin 4.5 inci pe viitorul model iPhone. Se pare ca fanii o cer cu insistenta. Un ecran mai generos ar oferi si o baterie de o capacitate mai mare si o autonomie imbunatatita. Pe de alta parte, este posibila si o varianta de phablet ce ar putea veni cu un ecran de 5.5 inci ce ar acoperi oarecum si aceasta piata.

3

Dar de vreme ce varianta ieftina Iphone 5c nu a avut un succes foarte mare si nu a fost nici chiar atat de ieftina, un phablet iPhone va avea succes? Cat de ieftin va fi stiind ca Apple tine un pret destul de ridicat pentru produsele sale ? Sunt o gramada de intrebari la care doar timpul de va raspunde, cu siguranta. Pana atunci sa trecem in revista cele mai posibile specificatii tehnice cu care ar urma sa fie dotat viitorul model Iphone.

2

Cele mai credibile specificatii tehnice :

-Ecranul LCD va fi inlocuit cu unul OLED.

-Un nou procesor A7, dar tot dual-core 1

-Capacitate de stocare marita, se pare ca Apple va renunta la varianta de 16 GB.

-Camera foto de cel putin 8 MP cu blitz LED dual si stabilizare optica a imaginii (OIS)

-Baterie cu o capacitate minima de 2000 mAh (1.440 mAh iPhone 5)

-Tehnologie iDevice prin care se vor putea controla diferite accesorii din autoturism (pozitia scaunelor, a oglinzilor dar si a sistemului multimedia)

-Rezolutie a ecranului  de 1.920 x 1.080 de pixeli.

-Functie de recunoastere faciala.

-Inregistrare video Ultra HD.

Posibil un nou sistem de operare, IOS 8.

-Cip Wi-Fi cu standardul 802.11a/c cu viteze de transfer de pana  la 1 Gigabit pe secunda.

 

CITESTE SI:  Telefon mobil cu 16 camere, brevet marca LG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree