Acasă Stiri Android Si Noutati Cum arata o clona de Xiaomi Mijia M365, trotineta Evolio KS

Cum arata o clona de Xiaomi Mijia M365, trotineta Evolio KS

0

Cum arata o clona de Xiaomi Mijia M365, trotineta Evolio KS – utilizez o trotineta Xiaomi de aproximativ 1 an de zile, este un produs fantastic de bun si de robust.

Cred ca este si cea mai vanduta trotineta electrica in Romania, pretul ei la ora actuala pleaca de la 1499 lei, atat am gasit-o la emag.ro. Este disponibila in 2 versiuni si principala deosebire este data de display, cea mai scumpa (modelul PRO) are ecranul pe care este afisata viteza de deplasare. Piesele de schimb sunt destul de accesibile.

trotineta electrica buna xiaomi mijia m365

Cea care costa o idee mai putin (modelul de baza), nu are display si putem sa ne dam seama numai despre starea bateriei. Diferentele le vedeti in pozele de mai jos. Sunt si alte deosebiri intre ele, insa nu despre asta discutam in acest articol.

Aceasta (review text si video) este trotineta electrica pe care o utilizez, eu i-am schimbat display-ul. Afisajul digital costa in jur de 150 lei si trotineta necesita o rescriere de soft (se face cu ajutorul telefonului). 

xiaomi mijia m365

Uitandu-ma putin pe site-ul celor de la Evolio (care in trecut vindeau tablete si telefoane), am descoperit o trotineta electrica aproape identica la exterior. Inclusiv acel display despre care aminteam anterior, dar si restul detaliilor. La prima vedere, este o clona bine facuta.

xiaomi mijia m365

Interesant ca pretul nu este chiar mic, trotineta Evolio KS avand un pret de 1699 lei. Avand in vedere ca nu am testat-o, nu pot trage o concluzie si nici nu pot spune daca este fiabila sau din contra. Dar avand in vedere ca teoretic discutam de o clona, cred ca este sub original.

xiaomi mijia m365

Trotineta vanduta de Evolio:

xiaomi mijia m365

Trotineta Xiaomi:

xiaomi mijia m365

Seamana leit cu originalul, inclusiv ecranul despre care am tot amintit pana acum. Dar pentru un pret de 1699 lei, primim acest display cu afisaj (la Xiaomi trebuie sa platim in plus).

xiaomi mijia m365

Nici macar specificatiile tehnice nu difera 😉

  • Autonomie de 30km
  • Viteza maxima de 25 km/h
  • Far LED
  • Moduri Eco, Drive, Sport
  • Putere motor 250 W
  • Sistem franare EABS

Dar fata de Xiaomi Mijia M365, aceasta nu are Bluetooth si nu putem folosi o aplicatie dedicata pentru a seta diversi parametri sau pentru a vizualiza anumite informatii. Posibil sa fie rebranduita? Adica un gadget Xiaomi pur, dar sub alta denumire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here