baterie

Cum Arata Noul iPad 5

Cum Arata Noul iPad 5

Apple va lansa in toamna la putin timp dupa lansarea telefonului Iphone 5s noua gama de tablete iPad 5 si se pare ca sursa de inspiratie pentru noul model ar putea fi actualui iPad Mini.

Cei de la Business Insider au publicat doua fotografii cu schitele noul model iPad, iar daca este sa ne ghidam dupa ele tableta va avea marginile mai mici fata de modelul actual iPad 4 si ar trebui sa fie mai subtire si mai usoara.Dimensiunile exacte sunt 232 de milimetri în lungime, 178,5 milimetri în lățime și 7,9 milimetri grosime.

Si pe partea de specificatii tehnice Apple vrea sa intervina si sa propulseze tableta cu un procesor A6 dual core de 1 Ghz, 2GB memorie RAM, camera foto / video principala de 12 MP si ecran retina de 9.7 inch.

Inca de la primul model de iPad Apple a fabricat tabletele din ce in ce mai usoare si mai subtiri, asta pana la introducerea ecranului de tip Retina pe modelul iPad 3 si se pare ca o data cu lansarea generatiei 5 iPad-ul ar putea deveni din nou una dintre cele mai subtiri si atragatoare tableta.