nofollow

Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum arata modul recovery customizat TWRP, ce optiuni are si cam ce puteti face din acest meniu. Daca doriti sa-l instalati (TWRP, CWM sau PHILZ), aveti un tutorial amanuntit AICI. Dupa ce ati instalat modul recovery customizat, il puteti accesa direct din interfata aplicatiei dedicate sau oprind telefonul si intrand in modul recovery cu ajutorul unor combinatii de taste (difera de la un model la altul)

Cea mai comuna si mai usoara metoda de a intra in recovery pe orice telefon este instalarea aplicatiei TWRP sau CWM si lansand comanda “reboot to recovery” Telefonul va reporni automat in acest mod si veti fi intampinati de fereastra:

1 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

Acesta este meniul principal, fiecare casuta are cateva alte sub meniuri. De aici puteti instala un Android customizat sa faceti Wipe data/factory reset, un backup total al sistemului de operare sau un restore, Mount system, sd card, puteti accesa zona de setari sau zona de setari avansate (Advanced) ce cuprinde urmatoarele optiuni:

CITESTE SI:  Recuperare poze si date de pe telefon cu ecran spart sau stricat

5 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

Daca doriti sa reveniti la setarile din fabrica pe un telefon sau o tableta cu Android, intrati in factory reset:

3 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

Puteti alege ce anume doriti sa stergeti accesand submeniul Advanced Wipe:

4 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

Daca doriti un file manager, el arata chiar asa (este util atunci cand din diverse motive nu mai puteti accesa sistemul de operare si doriti sa inlocuiti anumite fisiere corupte):

6 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

Pentru a instala o versiune de Android, un kernel, gapps sau o aplicatie, reveniti la meniul principal si alegeti Instal. Selectati apoi de unde doriti sa instalati fisierul respectiv – din memoria interna, cea externa sau OTG:

2 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

Alegeti fisierul dorit si apoi incepeti scrierea/instalarea lui:

7 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

Asteptati instalarea – intre timp veti vedea detalii:

8 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

La final veti primi mesajul Zip Install Complete si veti putea reveni la meniul initial, repornirea directa a dispozitivului sau (recomandat inainte) wipe cache/dalvik:

9 Cum arata si cum se foloseste TWRP recovery

4 COMENTARII

  1. Salut. Daca revin la versiunea anterioara de android pe allview a5 quad, voi pierde toate informatiile din tel de ex. Contacte

  2. Contacte nu ai cum sa pierzi decat cele inmagazinate in memoria telefonului. Contactele de obicei se pastreaza in SIM.

  3. Am descarcat os-ul si i mi da eroare la instalare am urmat toti pasii….pe v1 viper nu stiti ce am gresit ?

  4. Vedeti ca TWRP se paroleaza foarte usor. Si chiar daca iti fura telefonul NU mai are ce face cu EL, decat piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree