Acasă Tutoriale telefon Cum faci o poza 360 grade si cum o pui pe Facebook?

Cum faci o poza 360 grade si cum o pui pe Facebook?

0
nofollow

Cum faci o poza 360 grade si cum o pui pe Facebook? Este extrem de simplu si in cazul in care nu stiti deja cum se face asta, urmariti tutorialul de mai jos.

Trebuie sa stiti ca reteaua de socializare are integrata aceasta functie, nu va trebuie o camera speciala sau o alta aplicatie instalata pe telefonul vostru cu Android. Ce inseamna, pe scurt, poze 360 grade?

Probabil ati vazut diverse postari ce includeau astfel de fotografii panoramice. Spre exemplu, cel ce va urmari postarea ta, va putea sa miste telefonul si astfel, va vedea o imagine completa, o panorama a unui oras sa spunem. Poate apasa si glisa pentru a vedea tot continutul.

Iata un exemplu, insa asa arata poza salvata pe telefon. Direct in aplicatia Facebook, vei avea parte de o alta experienta complet diferita:cum faci o poza 360 grade si cum o pui pe facebook?

Intra in contul tau de Facebook, alege sa postezi ceva si cauta “Fotografie 360”:

cum faci o poza 360 grade si cum o pui pe facebook?Ti se va deschide o fereastra noua cu o aplicatie de camera. Este destul de simplu, vei avea parte si de un tutorial. Cand ai gasit cadrul corect si esti gata, apasa pe butonul albastru. Misca telefonul usor pana executi o rotatie completa. Te poti opri insa oricand doresti. Posteaza apoi pe Facebook, imaginea se va salva si pe telefonul tau.

Aplicatia Google Street View are o astfel de functie integrata, daca vei alege sa o instalezi si sa o folosesti, imaginile stocate pe telefon vor fi asemanatoare celor postate pe Facebook.

Facebook:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here