Acasă Tutoriale telefon Cum Faci Root Cu Framaroot – Tutorial Video

Cum Faci Root Cu Framaroot – Tutorial Video

18

Cum Faci Root Cu Framaroot – Tutorial Video

Continuam astazi seria tutorialelor Android, de data aceasta printr-unul video in care am sa va arat cat este de simplu sa faci root cu aplicatia Framaroot .

Prin intermediul acestei aplicatii puteti roota multe modele de telefoane si tablete. Practic nu exista niciun risc, aplicatia iti va spune daca modelul pe care il ai poate fi rootat sau trebuie sa incerci alta metoda.

In clipul de mai jos am sa va arat cum faci root cu Framaroot telefonului Allview V1 Viper.

Este una dintre putinele aplicatii ce nu necesita computerul pentru a face root.

Descarca Framaroot.

 

 

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

18 COMENTARII

  1. Salut!
    Deschid Framaroot si apas pe install SuperSU si mai jos am o singura optiune “Aragorn” o apas pe aceea si zice ” Failed 🙁 … Try another exploit if available ( Error #7) ”

    Stiti de ce se intampla asta? Aveti vreo solutie?

  2. Am o tableta Samsung Galaxy tab3 de 7′ si vreau sa o rootez insa am o gramada de aplicatii dezactivate. Trebuie sa le reactivez inainte de a incepe rooarea? Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here