baterie

Cum Faci Root Cu OneClickRoot Android

Cum Faci Root Cu OneClickRoot Android

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

ATENTIE: Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Cu aplicatia SuperOneClic puteti face root pe majoritatea telefoanelor sau tabletelor ce au ca sistem de operare Android in cel mai rapid si usor mod.

OneClickRoot vine insa si cu optiunea de Unroot in cazul in care doriti sa reveniti la versiunea de Android pe care ati avut-o inainte daca se doreste si are un meniu foarte simplu si usor de folosit.

Pentru a incepe procedura de ROOT pentru telefonul sau tableta Android, trebuie sa descarcati aplicatia de AICI

Salvati si instalati aplicatia.

Conectati telefonul/tableta la PC ignorand mesajul”stocare masiva USB” si asigurandu-va ca ati pus tableta in mod USB debugging in felul urmator:Meniu->Setari->Optiuni dezvoltator->USB Debugging(bifat)

Apoi conectati tableta/telefonul Android la calculator si urmati pasii din aplicatie,asigurandu-va ca aveti instalati driverii ADB corespunzatori modelului .

In urmatoarea fereastra aplicatia va va instiinta asupra faptului ca nu toate modelele de tableta sau telefon sunt suportate si ca procedeul s-ar putea sa nu se finalizeze cu succes.

Apoi aplicatia va porni procedura de rootare, iar la final veti fi instiintati daca aceasta s-a desfasurat cu succes sau nu.

APLICATIA NU GARANTEAZA CA VA ROOTA TOATE MODELELE DE TABLETE SAU TELEFOANE EXISTENTE PE PIATA.

Ar fi bine daca cei care incearca ar posta in comentarii daca au avut sau nu succes, respectiv modelul tabletei /telefonului pentru a ajuta pe cei ce doresc sa incerce.