Acasă FIRMWARE Instalare Android Jelly Bean Pe Allview AllDro 3 Speed DUO

Instalare Android Jelly Bean Pe Allview AllDro 3 Speed DUO

1

Acesta este un custom ROM -ONDA V971- si este adresat celor care nu sunt multumiti de versiunea de soft originala (Android 4.1) oferita de Allview cu care vine tableta instalata .Nu incercati sa instalati acest firmware pe alt model Allview.

Pentru a instala aceasta versiune de firmware trebuie sa rootati tableta, acest lucru fiind posibil urmarind tutorialul de AICI.Trebuie sa stiti ca o data ce ati rootat tableta si ati instalat o alta versiune de Android, este posibil sa pierdeti garantia aparatului.

Versiunile originale de Android le gasiti AICI.

ONDA V971
ONDA V971

Instalare Android Jelly Bean Pe Allview AllDro 3 Speed DUO

 

-Asigurati-va ca bateria tabletei este incarcata suficient.

-Descarcati de AICI noul firmware JB Custom ROM based on stock ROMs v.2.0-2.1

-Dezarhivati fisierul descarcat anterior si copiati-l pe un card SD formatat in prealabil (FAT32)

-Introduceti cardul in tableta.

-Este bine sa faceti inainte un backup total inainte pe calculator.

-Opriti tableta si reporniti-o apasand concomitent tastele HOME si POWER pana ce pe ecran apare robotelul alb, apoi eliberati tasta POWER si continuati sa apasati tasta HOME pana la aparitia pe ecran a robotelului verde.

-Noul firmware se instaleaza.

-Asteptati pana ce tableta reporneste (logo ONDA) cu noul soft instalat.

probleme cunoscute-camera din spate nu functioneaza!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Salut, o problema a aparut, si anume: dupa instalare nu functioneaza touchscreen. Tableta este allview alldro 3 speed duo cu butoane de volum si home. As dori sa aflu cum rezolv aceasta problema. Multumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here