Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Top Jocuri Android Noiembrie 2013

Top Jocuri Android Noiembrie 2013

0

Cele mai bune jocuri pentru Android ce pot fi descarcate gratuit din market-ul Google Play.

 

Drift Mania Street Outlaws Free

street_outlaws

Cu un gameplay captivant si nou, cu grafica realista 3D, controale realiste si un mod multiplayer inbunatatit acest joc te poarta din Alpii Elvetieni pana in dealurile abrupte din San Francisco. Trebuie sa concurezi  în evenimente de drift subterane bazate pe diverse locatii de pe glob avand posibilitatea sa-ti customizezi complet masina prin multitudinea de piese de schimb oferite, kit-uri de vopsea, spoilere, suspensii sau poti ajusta diferite aspecte ale mașinii, inclusiv suspensia sau sensibilitatea direcției, raportul de transmisie și distribuția greutății pentru a se potrivi cu propriul stil de conducere.

Drift Mania StreetOutlaws Free iti ofera 21 de vehicule diferite, 48 de upgrade-uri de performanță pentru fiecare masina, sute de mod-uri vizuale, 3 nivele de dificultate, mod de reglare pentru a ajusta toate aspectele legate de vehicul si reluări complete de curse.

Acest joc necesita minim Android 2.3 Gingerbread si poate fi descarcat gratuit de aici :[app]com.ratrodstudio.streetoutlawslu_8&hl=ro[/app]

The Blockheads

12

Jocul este unul putin pretentios ca resurse hardware si poate fi jucat si pe cele mai slab dotate dispozitive.

Ai posibilitatea sa-ti duci personajul jocului printr-o lume plina de oceane, munti, pesteri adanci si paduri asigurandu-te ca-i respecti nevoile de a dormi sau de a manca. Personajul jocului trebuie sa-si fabrice singur barcuta pentru a porni pe mare, sa poarte haine diferite in functie de conditiile meteo, sa creeze instrumente speciale pentru diferite meșteșuguri sau, colecteze nuci de cocos si frunze de palmier plus multe alte activitati.

Acest joc necesita minim Android 2.2 Froyo si poate fi descarcat gratuit de aici :

[app]com.noodlecake.blockheads&hl=ro[/app]

ARC Squadron Redux

22

Esti un erou si trebuie sa-ti salvezi Galaxia din mainile unor extraterestri ce detin complet controlul Universului, devastând planete, și omorând toate formele de viata pașnice. Dispunand de un control simplu  one-touch, puteți trage, declansa explozii, și anihila fortele inamice pentru a  le distruge o dată pentru totdeauna. Bătălia finală pentru Galaxie este aproape. Ești la bord?

Ai la dispozitie 6 nave pe care le poti customiza si upgrada, opt tipuri de arme customizabile si o grafica avansata special optimizata pentru ecranele cu rezolutie inalta.

Acest joc  necesita minim Android 3.1 Honeycomb  si poate fi descarcat gratuit de aici :

[app]com.Psyonix.ArcSquadron&hl=ro[/app]

Sprinkle Free

12

Sprinkle Free este un joc de puzzle dezvoltat de compania  Mediocre in care jucătorii trebuie să folosească un tun si un  jet de apă pentru a lupta împotriva incendiilor. Trebuie sa depasiti obstacole, samutati blocuri, bolovani și sa anihilati capcanele. Fiecare incendiu devine mai dificil, iar jucătorii trebuie să facă tot ce pot pentru a opri declansarea incendiilor pe scară largă.

Acest joc  necesita minim Android 3.1 Honeycomb  si poate fi descarcat gratuit de aici :

[app]com.mediocre.sprinklefree&hl=ro[/app]

Juice Cubes

www

 Juice Cubes va este oferit de creatorii celebrului joc Angry Birds si este un joc de tip puzzle in care jucatorii trebuie sa conecteze cuburile si sa creeze fructe ce explodeaza. Faceți cunoștință cu pirati, sirene, vrăjitoare în peste 165 de nivele cu puzzle-uri provocatoare.Jocul poate fi jucat si pe Facebook cu prietenii.

Acest joc  necesita minim Android 2.3.3  si poate fi descarcat gratuit de aici :

[app]ppl.unity.JuiceCubesBeta&hl=ro[/app]

Tank Battles

www

Celebra companie Gameloft va prezinta un nou joc de actiune, Tank Battles oferă una dintre cele mai interesante experiențe multiplayer vreodată, precum și provocatoare misiuni in care trebuie sa intrii in campul de lupta pentru a dobora adversarul. Poti personaliza jocul cu mai mult de 90.000 de combinații de tunuri, armuri, benzi de rulare si camuflaje in cele peste 80 de nivele single player si 10 in modul multi player ce au fost proiectate  pentru a oferi distractie maxima.

Acest joc  necesita minim Android 2.3. si poate fi descarcat gratuit de aici :

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftTBHM[/app]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here