Acasă ROOT Allview Cum Faci Root Pe Allview AX3 Party

Cum Faci Root Pe Allview AX3 Party

1

Lansata in luna noiembrie 2013, Allview AX3 Party este o tableta ieftina si accesibila oricui oferind specificatii precum un procesor MediaTek de 1GHz , ecran de 7″ de tip TFT LCD cu rezolutia de  800x480px, 4GB stocare interna, 512 MB RAM. Partea buna este ca pentru 500 lei primiti conectivitate 3G inclusa si receptor GPS. Daca vrei sa o customizezi putin prin stergerea de aplicatii nefolositoare sau instalarea unora ce necesita permisiuni de administrator, va trebui sa-i faci root. Vei putea si sa instalezi versiuni customizate de Android, o alta versiune de CWM sau chiar poti sa-i modifici aspectul sistemului de operare daca te pricepi sa o faci.

Cum Faci Root Pe Allview AX3 Party

Atentie, procedura de ROOT este una destul de periculoasa. Nu stergeti fisiere de sistem sau alte fisiere sau aplicatii de care nu sunteti siguri. Puteti strica telefonul sau puteti fi nevoiti sa reinstalati un custom CWM ! Rootarea este folositoare pentru a sterge aplicatii instalate de catre operatorul de telefonie sau de catre producatorul aparatului, aplicatii ce nu va sunt utile dar ocupa memoria interna a telefonului si ingreuneaza sistemul de operare. Pe un telefon rootat, puteti instala aplicatii ce functioneaza doar daca detii drepturi de administrare sau puteti scrie un custom firmware sau CWM. Posibil sa pierdeti dreptul de a mai primi actualizari OTA. De cele mai multe ori problemele apar nu cand rootezi telefonul ci atunci cand intervii asupra sistemului de operare.Pentru un control total si sigur faceti un full backup.

1-Asigura-te ca detii tableta Allview AX3 Party, in caz contrar opreste-te la acest punct deoarece procedura de rootare difera de la caz la caz.

2-Tableta trebuia sa aiba driverii instalati pe Windows. Daca nu sunt instalati o poti face tu descarcand driverii de AICI.

3-Descarca acum de AICI (pe calculator) programul cu care vei face ROOT. Dupa descarcare dezarhiveaza arhiva intr-un folder pe ecranul calculatorului.

4-Asigura-te ca optiunea USB Debugging este activata (meniu-setari-optiuni dezvoltator-bifat)

5-Conecteaza tableta la PC cu ajutorul cablului USB.

Untitled

6-Urmareste de acum instructiunile ce vor urma, procedura derulandu-se rapid si simplu.

Tableta va reporni la final rootata !

Atentie, WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE !

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here