Acasă Stiri despre telefoane Cum Faci Root Pe Allview P5 Life

Cum Faci Root Pe Allview P5 Life

6

Cum Faci Root Pe Allview P5 Life

Allview P5 Life este unul dintre cele mai recente telefoane lansate de catre compania cu sediul in Brasov, telefon dotat cu ecran de 4.5″, camera de 8MP, procesor quad core MediaTEK si 1GB RAM.

Allview P5 Life va fi si unul dintre primele telefoane ce vor rula Android 5.0 Lollipop (dintre telefoanele aflate sub brand romanesc) Mai multe detalii despre telefon AICI.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti face root acestui model de telefon. Este important de stiut ca puteti pierde garantia telefonului, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere. 

Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata minim 50% si optiunea USB Debugging activata (meniu-setari-optiuni dezvoltator-bifati USB Debugging)

Descarcati acum si instalati pe PC aplicatia cu care veti face root.

Porniți aplicatia pe calculator si conectați telefonu lAllview P5 Life la PC prin intermediul cablului USB. Este bine sa-l conectati direct, fara un prelungitor USB sau printr-un HUB USB.

12312qwaszx

Este posibil ca aplicatia sa instaleze driveri sau fisiere suplimentare. Asteptati!

3gdvcx

Cand telefonul a fost recunoscut, aplicatia va trebui sa arate cam asa:

rt234523

Apasati acum butonul root si asteptati ca telefonul sa se rooteze.

45wrtgdf

La final, veti fi instiintati si aparatul va reporni singur. In meniul telefonul va trebui sa vedeti aplicatia SuperSU ce se va instala automat. Nu stergeti aceasta aplicatie atata timp cat aveti root pe telefon! Daca aplicatia instalata este in limba chineza, puteti descarca din Google Play varianta in limba engleza de AICI.

Un articol despre avantaje root vs dezavantaje root, puteti citi AICI.

AICI -> HUSE SI ACCESORII ALLVIEW P5 LIFE !

6 COMENTARII

  1. Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare care sper sa nu supere, dar nu prea ma pricep. Probabil ca root se refera la folosirea telefonului ca modem pentru accesul la internet prin calculator. Ideea este ca am un telefon P5 Life si doresc sa-l folosesc la conectarea calculatorului la internet. Interfata calculatorului fiind mai facila m-ar ajuta mai mult. As fi dorit sa cunosc procedura si daca exista vreun risc vizavi de telefon. Cand este folosita conexiunea la internet prin telefon, este necesar ca antivirusul telefonului sa fie pornit, sau doar al calculatorului? Daca este posibil sa-mi trimiteti pe mail acest raspuns v-as ramane indatorat. Va multumesc foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.