Connect with us

Cum Faci Root Pe Allview P5 Life

Allview P5 Life este unul dintre cele mai recente telefoane lansate de catre compania cu sediul in Brasov, telefon dotat cu ecran de 4.5″, camera de 8MP, procesor quad core MediaTEK si 1GB RAM.

Allview P5 Life va fi si unul dintre primele telefoane ce vor rula Android 5.0 Lollipop (dintre telefoanele aflate sub brand romanesc) Mai multe detalii despre telefon AICI.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti face root acestui model de telefon. Este important de stiut ca puteti pierde garantia telefonului, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere. 

Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata minim 50% si optiunea USB Debugging activata (meniu-setari-optiuni dezvoltator-bifati USB Debugging)

Descarcati acum si instalati pe PC aplicatia cu care veti face root.

Porniți aplicatia pe calculator si conectați telefonu lAllview P5 Life la PC prin intermediul cablului USB. Este bine sa-l conectati direct, fara un prelungitor USB sau printr-un HUB USB.

12312qwaszx

Este posibil ca aplicatia sa instaleze driveri sau fisiere suplimentare. Asteptati!

3gdvcx

Cand telefonul a fost recunoscut, aplicatia va trebui sa arate cam asa:

rt234523

Apasati acum butonul root si asteptati ca telefonul sa se rooteze.

45wrtgdf

La final, veti fi instiintati si aparatul va reporni singur. In meniul telefonul va trebui sa vedeti aplicatia SuperSU ce se va instala automat. Nu stergeti aceasta aplicatie atata timp cat aveti root pe telefon! Daca aplicatia instalata este in limba chineza, puteti descarca din Google Play varianta in limba engleza de AICI.

Un articol despre avantaje root vs dezavantaje root, puteti citi AICI.

AICI -> HUSE SI ACCESORII ALLVIEW P5 LIFE !

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

6 Comments

6 Comments

 1. Daniel H.

  august 11, 2015 at 20:53

  Siteul u iroot a fost detectat cu malware

 2. Florin DAN

  ianuarie 16, 2016 at 09:45

  Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare care sper sa nu supere, dar nu prea ma pricep. Probabil ca root se refera la folosirea telefonului ca modem pentru accesul la internet prin calculator. Ideea este ca am un telefon P5 Life si doresc sa-l folosesc la conectarea calculatorului la internet. Interfata calculatorului fiind mai facila m-ar ajuta mai mult. As fi dorit sa cunosc procedura si daca exista vreun risc vizavi de telefon. Cand este folosita conexiunea la internet prin telefon, este necesar ca antivirusul telefonului sa fie pornit, sau doar al calculatorului? Daca este posibil sa-mi trimiteti pe mail acest raspuns v-as ramane indatorat. Va multumesc foarte mult.

 3. ursu

  ianuarie 21, 2016 at 09:05

  a facut cineva root la p5 life ?
  are vreo problema?

 4. Robert

  martie 4, 2016 at 22:32

  Virus!!!!!!!!!!

 5. Robert

  martie 4, 2016 at 22:47

  Faceti de treaba oamenilor . Arunca-te in fantana !!!!!

 6. Anonim

  iunie 10, 2016 at 18:15

  Sa stricat magazin play

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *