Cum faci root pe Allview P6 Energy – Am sa va prezint in cele ce urmeaza o metoda de a face root pe telefonul cu cea mai buna baterie sub brand romanesc. Ca o curiozitate, Allview P6 Energy este un rebrand al modelului Gionee Marathon M3. In acest mod, se subantelege ca metoda de a face root pe Gionee Marathon M3 este identica si pe Allview P6 Energy.

Metode de precautie: bateria telefonului sa fie incarcata minim 50% si eventual faceti un backup datelor instalate pe telefon. Retineti ca este posibila pierderea garantiei telefonului – o faceti pe propria raspundere!

Descarcati aplicatia cu care veti face root pe PC si instalati-o tot acolo (descarca)

Intrati in meniul telefonului si activati USB Debugging (setari-optiuni dezvoltator)

Porniti aplicatia pe PC si conectati telefonul la calculator prin cablul USB.

g34 Cum faci root pe Allview P6 Energy

Asteptati ca telefonul sa fie recunoscut. Veti vedea o imagine ca cea de mai jos si va trebui sa apasati butonul verse “ROOT”

tge Cum faci root pe Allview P6 Energy

Telefonul se va roota si la final veti vedea mesajul:

eewf Cum faci root pe Allview P6 Energy

Daca vrei sa stii de ce sa faci root telefonului sau de ce sa nu faci, citeste aici.

9 COMENTARII

  1. A facut cineva root la P6 Energy? Eu am acest telefon si as vrea sa-i fac.
    Te salut Cosmin. Ai facut root la P6 Energy? Mersi.

  2. Metoda de mai sus trebuie sa fie valabila deoarece ALLVIEW P6 ENERGY este un rebrand al telefonului GIONEE MARATHON M3

  3. Mersi pentru raspuns. Am facut root, dar aplicatia este in “chineza” si nu inteleg nimic. Exista vreo setare sa o pot da in alta limba, sau pot instala alta aplicatie sa pot gestiona telefonul altfel?

  4. Incearca sa actualizezi din Google Play aplicatia SuperSU sau superUser. Ele sunt in engleza si te descurci. Tot acolo gasesti mai multe aplicatii gratuite cu care poti controla sau seta un telefon cu root.

  5. I have Allview P6 and i rooted it with search4roots rooting tool. Which perfect tool for my phone. Because it’s safe and easy to install.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree