nofollow

P6 Quad este cel mai nou si mai performant telefon pana la ora actala a celor de la Allview.Terminalul vine cu procesor quad-core Cortex A7 la 1.2 Ghz,ecran 4,65 inch HD cu tehnologia Super AMOLED si 1 GB memorie RAM.Telefonul ruleaza ultimul Android lansat 4.1.2 Jelly Bean.

P6

Daca esti interesat de root pe acest telefon,urmareste tutorialul de mai jos! Dar mai intai ce inseamna ROOT?

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

ATENTIE poti pierde garantia dispozitivului!

PROCEDURA DE ROOTARE:

*Pentru inceput descarcati arhiva p6quadroot.zip de AICI.

*Instalati, daca nu aveti,driverii USB corespunzatori modelului

*Din meniul telefonului asigurati-va ca aveti bifata optiunea USB Debugging (settings > manage applications > development > USB debugging->bifati)

*Asigurati-va ca telefonul are suficienta baterie

*Conectati telefonul la calculator / lapTOP prin intermediul cablului USB (de preferat direct, nu prin intermediul unui HUB USB)

*Dezarhivati intr-un folder fisierul pe care l-ati descarcat (p6quadroot.zip)

*Deschideti folderul motochopper

*Faceti dublu clic pe fisierul run.bat din interiorul folderului motochopper

*Vi se va deschide o fereastra de genul:

root allview p6 quad
root allview p6 quad

*Urmati instructiunile ce vor aparea pe ecranul telefonului / monitorului.

*Dupa ce telefonul se restarteaza intrati in meniu si verificati daca aveti instalata aplucatia Superuser

*Daca aplicatia este instalata, atunci telefonul este rootat.!

ATENTIE:

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

14 COMENTARII

  1. am acest telefon si functioneaza la cele mai inalte cote; nu cred ca este necesar sa-i faci un root; mai mult procedura de rootare nu este acoperita de garantie; daca nu iti iese procedura din prima, ramani cu banii aruncati pe fereasta;

  2. este interesant acest articol! de curand am intrat si eu in posesia acestui model; consider ca este cea mai buna alegere pe care o putea sa o fac; merge bine, fara laguri, fara restartari, camera face poze bune, semnalul nu oscileaza, sunetul este clar, bateria ma tine cam 2 zile; nici nu stiu ce-ar putea sa-i mai trebuieasca! este pe de parte un best-buy!

  3. Salutare. Am un tel Allview P6 Quad cu android 4.1.2 si am o problema cu GPS-ul, nu se poate conecta cand folosesc aplicatia magic earth. Am folosit si alte aplicatii dar se intampla la fel? puteti sa ma ajutati cu un sfat ce ar trebui sa fac?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree