Acasă ROOT Allview Cum Faci Root Pe Allview P6 Stony

Cum Faci Root Pe Allview P6 Stony

3

Pentru a putea face root telefonului Allview P6 Stony trebuie sa respectati pasii de mai jos.

*Pentru inceput este recomandat sa faceti un backub userdata,lucru ce poate fi facut direct din meniul CWM

*Apoi descarcati programul cu ajutorul caruia veti face root de AICI

*Navigati in ->MENIU->SETARI->DEVELOPER OPTIONS->BIFATI-ENABLE USB DEBUGGING si ALLOW MOCK LOCATIONS

*Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB

*Dezarhivati aplicatia descarcata mai sus si accesati RUNME.BAT

1

*Alegeti optiunea NORMAL apasand tasta 1 de pe computer apoi ENTER si asteptati ca procedura de root sa se finalizeze.

*Pe ecranul telefonului va va aparea mesajul RESTORE MY DATA,acceptati fara sa introduceti vreo parola daca va cere,apoi asteptati ca telefonul sa se restarteze.

*Daca ati procedat conform tutorialului atunci telefonul este rootat!

*Pentru a fi sigur de acest lucru cautati in meniul telefonului aplicatia SuperSU

*Pentru a putea detine controlul aplicatiilor de sistem odata rootat telefonul puteti urmari ACEST tutorial unde veti gasi gratuit si aplicatia ROOT EXPLORER

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

  1. salut. Am un P6 stony de la Allview, am respectat intocmai pasii pentru a face acest root si am ajuns pana la pasul cand trebuie sa dai accept la restore my data. Am dat accept si am tot asteptat…. cred ca vreo 15 minute.. telefonul a ramas in modul usb conectat si nu a dat restart asa cum e descris aici.. Aveti vreo idee ? Multumesc anticipat.

  2. Revin. Imi cer scuze. greseala imi apartine. Am pus parola la telefon pentru a proteja datele si aceasta trebuia introdusa.. Va multumesc pentru ca ne ajutati si ne faceti viata mai usoara. Sanatate !!!

  3. salut din nou. Am reusit sa root-ez telefonul. apoi am decis sa fac un-root. Am reusit si asta. Apoi m-am decis sa ii fac iar root. Din aplicatia de pe pc imi spune ca totul a decurs cu succes, dar in telefon imi spune ca nu root-at si nici aplicatia SuperSU nu o gasesc.. Ce e de facut ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here