Procedura de rootare este oarecum asemanatoare cu cea de la  tableta Ax1 Shine.

*Descarcati  Root_with_Restore_by-Bin4ry_V18.7

*Creeati pe deskTOP un folder pe care il denumiti ROOT

*In folderul creat extrageti continutul arhivei

*Pe tableta navigati in Meniu->Optiuni Dezvoltator->Bifati Depanare USB

*Apoi navigati in Meniu->Securitate->Bifati Surse Necunoscute

*Conectati cablul USB la tableta(trebuie sa aveti instalat corect driver-ul adb)

*Dezarhivati fisierul Root_with_Restore_by-Bin4ry_V18.7 si lansati RunMe.bat

*Alegeti modul Normal

120

Asteptati pana cand tableta se rooteaza apoi dati RESTORE pe tableta cand iti apare altfel riscati sa pierdeti aplicatiile!

121

Apoi tableta se restarteaza automat si este rootata daca in Meniu iti apare aplicatia SuperSu!

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII ,PAGUBE SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII tutorialELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!Utilizatorul este de acord ca prin utilizarea siteul-ui www.androidro.ro sa-si asume orice risc !

16 COMMENTS

  • Nu ne spuneti si cum sa facem ca partitia sd sa fie vazuta ca sistem si sa putem instala aplicatiile pe cardul SD?

 1. E un pic cam complicat si difera in functie de modelul tabletei/telefonului.O varianta mai simpla ar fi sa instalezi din market aplicatia APP2SD.

 2. daca va rog, am stricat fisierul vold.fstab din /etc … si nu am facut backup inainte de a-l modifica. Asa ca acum va rog din tot sufletul sa-mi trimiteti un fisier vold.fstab default de pe un TX1 quasar la adresa admin@webdes.ro, pentru ca nu mai vad nici un card sd pe tableta mea. Multumesc anticipat.

 3. Poate te ajuta cineva care are acest model de tableta, din pacate eu nu detin acest model.

 4. M-am descurcat, au la orange shop expusa o tableta de asta, asa ca m-am dus acolo si mi-am trimis pe mail fisierul vold.fstab, pe care apoi l-am downloadat pe tableta mea… bravo mie.

 5. Salut. poti te rog sa ma ajuti sa rootez o tableta allview tx1 quasar?! Nu stiu cum sa instalez driverele ADB. Multumesc

 6. Este un link de fileshare.ro, acum am testat si nu e niciun virus, insa, antivirusul tau ar putea sa-ti vada fisierul ca virus, dar repet nu este un virus.

 7. Arhiva se poate extrage si cu winrar? Cu 7 zip chiar am avut o experienta neplacuta si nu am scapat fara un format complet al calculatorului. Mie nod32 actualizat il vede ca pe un virus.

 8. multumesc. A mers si cu winrar. Acum nu merge adb drivers installer pe win8 x64. Are cineva driverii pentru chipset-ul tx1 quasar (mt8377)?

 9. Am pus win7 special pt asta si am reusit sa o rootez. Acum stie cineva de un rom mai nou care sa mearga pe tableta asta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree