Acasă Stiri despre telefoane Cum Faci Root Pe Allview Viva C7 Quad

Cum Faci Root Pe Allview Viva C7 Quad

4

Cum Faci Root Pe Allview Viva C7 Quad – Am sa va prezint in cele ce urmeaza o metoda, poate singura, de a face root pe tableta Allview Viva C7 Quad ce ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Allview Viva C7 Quad este o tableta de buget ce costa pana in 300 de lei si este dotata cu un procesor quad core, ecran cu diagonala de 7 inch si rezolutie 960×540 pixeli, 512 MB RAM si 8 GB spatiu de stocare.

[wpsm_numhead num=”!” style=”3″ heading=”5″]Este important de stiut ca puteti pierde garantia tabletei, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere![/wpsm_numhead]

Trebuie sa aveti bateria incarcata minim 50% si optiunea USB Debugging trebuie sa fie activata (meniu-setari-optiuni dezvoltator)

Descarcati apoi aplicatia cu care veti face root de AICI si instalati-o pe calculator (nu puteti face root fara PC).

Conectati tableta la calculator (recomand Win7) prin intermediul cablului USB si asteptati ca aceasta sa fie detectata de PC. Nu conectati tableta printr-un cablu prelungitor USB sau printr-un HUB USB!

Prima fereastra ar trebui sa fie de genul:

Daca tableta a fost recunoscuta, este posibil ca aplicatia sa descarce si sa instaleze alte fisiere suplimentare. Trebuie sa asteptati!

Cand veti vedea o fereastra ca cea de mai jos, apasati butonul ROOT!

Acum, procedura va incepe si trebuie sa asteptati. Nu umblati la tableta, nu o deconectati de la PC si nici nu opriti programul pe PC!

La final si daca totul este ok veti vedea mesajul de mai jos ceea ce va indica faptul ca tableta s-a rootat cu succes. Pentru a verifica, cautati aplicatiiile in meniul tabletei -SuperSU sau Superuser – aplicatii ce se instaleaza automat. Daca nu, instalati-le din Google Play gratuit si setati-le corect sa acorde accesul root!

4 COMENTARII

  1. salut. am urmat pasii descrisi dar nu are nici un efect. cica este deja root -ata. si nu se intampla nimic. sau este vorba de un root partial in conditiile in care aplicatii ce au nevoie root nu functioneaza. trebuie deblocat bootloader -ul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.