Acasă Stiri despre telefoane Cum faci root pe Allview X2 Soul Pro Gionee Elife S7

Cum faci root pe Allview X2 Soul Pro Gionee Elife S7

6

Cum faci root pe Allview X2 Soul Pro Gionee Elife S7 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti face root telefonulu iAllview X2 Soul Pro / Gionee Elife S7. Trebuie sa stiti ca este posibila pierderea garantiei, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere!

Trebuie sa aveti instalata pe calculator aplicatia Kingo Root, versiunea 1.2.9, versiune pe care o poti descarca de AICI. Telefonul trebuie sa aiba bateria incarcata minim 50% si activata optiunea USB Debugging din meniu/setari/optiuni dezvoltator.

Dupa ce ati instalat pe PC aplicatia Kingo Root, o deschideti si veti vedea imaginea de mai jos:

ertrt

Conectati apoi telefonul la calculator prin intermediul cablului USB. De preferat este sa nu folositi prelungitoare USB sau un HUB USB! Pe ecranul telefonului va va aparea un mesaj ce va indeamna sa asociati si sa permiteti calculatorului sa intervina asupra sistemului de operare instalat pe Allview X2 Soul Pro. Acceptati!

Eventual – Kingo Root va instala pe PC driverii necesari.

Apoi apasati butonul ROOT ce va va aparea in cadrul programului Kingo Root (pe PC) si asteptati ca telefonul X2 Soul Pro sa se rooteze. La final, veti fi intampinat de un mesaj ce va va confirma ca Allview X2 Soul Pro s-a rootat cu succes.

6 COMENTARII

  1. a incercat cineva metoda asta cu rezultate pozitive ?
    la mine nu a mers …. am urmat toti pasii …. poate fac eu ceva gresit …. mesajul de final e “root fail”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.